Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η EasyJet μεταφέρει την χωρητικότητα για ισπανικούς προορισμούς από το Ηνωμένο Βασίλειο προς τη Γερμανία, ως απάντηση στους ταξιδιωτικούς κανόνες της κυβέρνησης.

Όπως ανέφερε αεροπλάνα της που θα πετούσαν από το Ηνωμένο Βασίλειο προς την Πάλμα στη Μαγιόρκα, τώρα θα απογειωθούν προς τον ισπανικό προορισμό από το Βερολίνο.

Χθες ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον έδωσε παράταση έως τις 19 Ιουλίου στα σχέδια για την πορεία εκτός κλειδώματος.

Επίσης χθες η εταιρεία ακύρωσε εκατοντάδες πτήσεις και διακοπές από το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τον Ιούλιο λόγω της αβεβαιότητας από τους περιορισμούς στα ταξίδια. Ανάμεσα τους είναι και πακέτα στην χώρα μας.

Ο αερομεταφορέας σε ανακοίνωση του υπογραμμίζει μεταξύ άλλων πώς συνεχίζει να παροτρύνει την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να ανοίξει με ασφάλεια τα ταξίδια. Ακολουθώντας τον δρόμο που έδειξε η Ευρώπη.

EasyJet: 150.000 επιπλέον θέσεις στο ενδοευρωπαϊκό δίκτυο

Η EasyJet σε ανακοίνωση της επιβεβαίωσε ότι έχει προσθέσει 150.000 επιπλέον θέσεις στο ενδοευρωπαϊκό δίκτυο της.

«Βλέπουμε σταδιακά να ανοίγουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις. Χρησιμοποιώντας πλαίσιο που επιτρέπει τα ταξίδια χωρίς περιορισμούς, υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της.

Αυτή η χαλάρωση και η άρση των περιορισμών έχει προκαλέσει μια θετική δυναμική κράτησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η πλειονότητα των κρατήσεων μας δείχνουν μια ισχυρή ζήτηση προς την Ευρώπη.

Η Ευρώπη δείχνει πώς είναι δυνατή η ασφαλής επανέναρξη των ταξιδιών. Και συνεπώς συνεχίζουμε να παροτρύνουμε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου να το κάνει επειγόντως».