Από την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι κρατήσεις στο πρώτο ευρωπαϊκό ξενοδοχείο του ομίλου Virgin Hotels, στο Εδιμβούργο.

Το Virgin Hotels Edinburgh βρίσκεται στα ορόσημο India Buildings στην Παλιά Πόλη, σε απόσταση αναπνοής από το Κάστρο. Διαθέτει 222 δωμάτια και σουίτες και πολλαπλούς χώρους εστίασης και ποτού, όλα με το δικό τους μοναδικό χώρο και ξεχωριστό ντιζάιν.

Τα δωμάτια είναι επίσης φιλικά προς τα κατοικίδια, με δωρεάν προϊόντα, όπως κρεβάτια για σκύλους και πιάτα με φαγητό και νερό.

Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ενσωματωμένες δυνατότητες τεχνολογίας, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν τον φωτισμό, τους θερμοστάτες, τις τηλεοράσεις και να παραγγείλουν υπηρεσία δωματίου απευθείας μέσω της εφαρμογής για κινητά Lucy, η οποία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα μέλη του προγράμματος του ομίλου The Know.

Η Lucy δίνει επίσης στους επισκέπτες τη δυνατότητα να κάνουν check-in πριν από την άφιξη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλειδί πρόσβασης στα δωμάτια τους.

Ο χώρος του ξενοδοχείου φιλοξενεί επίσης μια εκκλησία του 19ου αιώνα, τώρα γνωστή ως Greyfriars Hall, η οποία έχει ανακαινιστεί όμορφα και έχει επαναχρησιμοποιηθεί ως ένας ειδικός χώρος εκδηλώσεων.
Το roof garden στο Virgin Hotels Edinburgh προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στο Κάστρο του Εδιμβούργου.

Το ξενοδοχείο διατηρεί τα αξιοσημείωτα στοιχεία του αρχικού κτιρίου, ενώ προσθέτει μια αίσθηση στυλ και κομψότητας. Το παλιό με το νέο, αποτυπώνουν πλήρως τον χαρακτήρα της πολιτιστικής πόλης του Εδιμβούργου, σε συνδυασμό με την εγκάρδια, εξατομικευμένη υπηρεσία για την οποία είναι γνωστός ο όμιλος Virgin Hotels.

«Το Εδιμβούργο είναι μια τόσο εμβληματική πόλη και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι το «σπίτι» των πρώτων Virgin Hotels στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, δήλωσε ο James Bermingham, Διευθύνων Σύμβουλος της Virgin Hotels.

Μέσω δυναμικού σχεδιασμού με βάση επιρροών με επίκεντρο τη γειτονιά, το νέο ξενοδοχείο θα είναι ένας πολιτιστικός κόμβος της πόλης, που διατηρεί την κληρονομιά του κτιρίου, προσθέτοντας παράλληλα ένα ζωντανό, νέο στυλ στην περιοχή.»