Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Solmar Villas πρόκειται να επενδύσει περαιτέρω στο εμπόριο μετά την εξαγορά της από το όμιλο Der Touristik, καθώς θέτει ως σκοπό να γίνει “household όνομα”.

Περίπου το 15% των κρατήσεων προέρχεται σήμερα από το εμπόριο και ο όμιλος φιλοδοξεί να φτάσει σε άνοδο 22% το 2025. Στόχος είναι, τα 50 εκατομμύρια λίρες τζίρο φέτος και τα 70 εκατομμύρια λίρες το επόμενο έτος.
Ο πάροχος διαθέτει σήμερα περισσότερες από 1.600 βίλες -διπλάσιες από το περσινό χαρτοφυλάκιο- μεταξύ των οποίων και σε προορισμούς στην Ελλάδα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Julie Blake δήλωσε ότι σχεδιάζει τώρα να δημιουργήσει ειδικές τηλεφωνικές γραμμές για τους πράκτορες και εργάζεται πάνω σε ένα βελτιωμένο σύστημα back-office και έναν εμπορικό κόμβο.

Η Solmar Villas θα πωλείται μέσω των 27 καταστημάτων της Kuoni και του Apollo του ομίλου στη Γερμανία και τη Σκανδιναβία, αντίστοιχα. Επίσης, θα συνεχίσει να επεκτείνει τις συνεργασίες της με τους πράκτορες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Julie Blake της οποίας οι γονείς John και Maria Tayler δημιούργησαν τη Solmar πριν από σχεδόν 30 χρόνια, επισήμανε ότι η επιχείρηση εργάστηκε για την πώληση για περίπου ένα χρόνο και αισθάνεται ότι είναι “σε ασφαλή χέρια” με τους νέους ιδιοκτήτες.
Πρόσθεσε πώς “οι νέοι ιδιοκτήτες θα μας υποστηρίξουν, είτε θέλουμε μια εμπορική ομάδα, είτε περισσότερες βίλες, είτε επενδύσεις σε βίλες”, καθώς και ότι η περιοχή “Η κράτηση μου” του ιστότοπου της εταιρείας ανασχεδιάζεται.