Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η υψηλή ζήτηση για πολυτελή καλοκαιρινά ταξίδια last minute από το Ηνωμένο Βασίλειο οδήγησε σε αύξηση 30% στις κρατήσεις σε ετήσια βάση, την Colletts Travel.

Η εταιρεία με την παγκόσμια luxury ταξιδιωτική συλλογή απέδωσε το κύμα για τις αποδράσεις της τελευταίας στιγμής σε έναν συνδυασμό παραγόντων.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι ανταγωνιστικές τιμές και τα αποκλειστικά πακέτα για διακοπές σε δημοφιλείς προορισμούς όπως η Ελλάδα, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Ιταλία, οι Μαλδίβες, η Νότια Αφρική, η Ταϊλάνδη και το Ντουμπάι.

Εξαντλούνται τα all-inclusive θέρετρα στην Ελλάδα

«Τα all-inclusive θέρετρα στην Ελλάδα και τις Βαλεαρίδες Νήσους θα εξαντληθούν γρήγορα αυτό το καλοκαίρι, δήλωσε η Jennifer Hartnett, επικεφαλής τουριστικών επιχειρήσεων.
Οι περιοδείες στη Νότια Αμερική έχουν επίσης αποδειχθεί δημοφιλείς, με δρομολόγια όπως ο Αμαζόνιος και τα Γκαλαπάγκος».

«Παρατεταμένο ενδιαφέρον» υπάρχει επίσης και για την Καραϊβική -στη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών της χαμηλής περιόδου- καθώς οι τουρίστες από την Βρετανία αναζητούν προσφορές αξίας για τα χρήματα τους, με ιδιαίτερη έμφαση στα οικογενειακά ταξίδια.

Το Colletts Travel έχει δει μια αξιοσημείωτη μετατόπιση από τα ταξίδια της λίστας κουβάδων σε πιο αυθόρμητες, ζωντανές εμπειρίες για τη στιγμή.

Φέτος οι ταξιδιώτες πολυτελείας δίνουν προτεραιότητα στην αμεσότητα και την ευελιξία στα ταξιδιωτικά τους σχέδια.
Αναζητούν μοναδικές και εξατομικευμένες εμπειρίες αντί να περιμένουν την τέλεια στιγμή για να εκπληρώσουν μακροχρόνιες ταξιδιωτικές φιλοδοξίες.