“Πράσινο φως” εξασφάλισαν 4 ξενοδοχειακά projects σε νησιά της Ελλάδας, καθώς δόθηκαν οι σχετικές άδειες από τις αρμόδιες αρχές.

  • Ειδικότερα η Διεύθυνση Προστασίας και Αναστήλωσης Νεώτερων και Σύγχρονων Μνημείων ενέκρινε μελέτη ανακαίνισης και αναβάθμισης σε κατηγορία 4* του υφιστάμενου ξενοδοχείου (Olive Press), χαρακτηρισμένου ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο., φερόμενης ιδιοκτησίας Θ. Τρύφων & ΣΙΑ Α.Ε., που βρίσκεται εντός του ρυμοτομικού σχεδίου Μήθυμνας, του Δήμου Δυτικής Λέσβου.
  • Επιπλέον η πολεοδομία του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε στην προέγκριση άδειας αναθεώρησης για μετατροπή ξενοδοχείου σε 4* και επέκταση του. Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό «Πάνω Μερή» στο Κουφονήσι και φοράς του έργου είναι ο Δραγάτης Ιωάνννης.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Κω προχώρησε στην προέγκριση οικοδομικής άδειας για ξενοδοχειακή μονάδα δυναμικότητας 386 κλινών 5 αστέρων. Φορέας του έργου είναι η εταιρία ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΩΣ Α.Ε.
  • Τέλος η υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε στην προέγκριση οικοδομικής άδειας για ανέργεση ξενοδοχείου 4 αστέρων στην οδό “ΜΑΝΤΡΕΣ” ή “ΛΑΓΚΑΔΙ” στο Άνω Κουφονήσι. Ιδιοκτήτης του έργου, σύμφωνα με την άδεια, είναι ο Χατζόπουλος Θεμιστοκλής.