Ανοίγει ο δρόμος για πέντε ξενοδοχειακά projects σε Κρήτη, Ζάκυνθο και Αθήνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες να εγκρίνουν τις σχετικές άδειες.

  • Ειδικότερα η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων ενέκρινε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 3* 56 κλινών με κολυμβητικές δεξαμενές. Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Κάτω Γαλατά και σύμφωνα με την άδεια φορέας της επένδυσης είναι η εταιρία ORCHORD ELIA HOTEL DEVELOPMENT.
  • Οικοδομική άδεια για νέο κτίριο κλασσικού τύπου 4* αστέρων και 58 κλινών με στέγη και υπόγειο, ενέκρινε η πολεοδομία του δήμου Ηρακλείου. Το κατάλυμα βρίσκεται στον οικισμό Κάτω Γούβες στη Χερσόνησο , ενώ φορέας του έργου είναι η Α ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΡΗΤΗΣ.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ζακύνθου παραχώρησε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο τύπου διαμερισμάτων 4* με υπόγειο και κολυμβητικές δεξαμενές, εντός οικισμού Αγίου Σώστη Λιθακίας στο Λαγανά. Το ακίνητο ανήκει κατά 50% στον Κλάδη Σπυρίδωνα και κατά 50% στον Κλάδη Μιχαήλ.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Χανίων ενέκρινε οικοδομική άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου-διαμερισμάτων 5* (55 κλινών) στον οικισμό Λειβαδιά στη θέση Άγιος Αντώνιος. Φορέας του έργου είναι η εταιρία ΑΜΥΓΔΑΛΟΚΕΦΑΛΙΟΝ ΑΕ.
  • Τέλος η πολεοδομία του δήμου Αθηναίων προχώρησε σε ενημέρωση οικοδομικής άδειας για αλλαγή χρήσης τετραώροφου κτιρίου γραφείων με υπόγεια σε ξενοδοχείο. Η μονάδα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Καλογήρου Σαμουήλ και Ψαρομηλίγκου, ενώ φορέας του έργου είναι η OKUPA ATHENS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.