Καμία άλλη εποχή δεν ενδείκνυται περισσότερο για ταξίδια και χαλάρωση όσο το φθινόπωρο αφού ποτέ άλλοτε η ελληνική φύση δεν είναι ντυμένη στα πιο όμορφα χρώματά της.

Γραφικά χωριά, ορεινά τοπία, μικρές κωμοπόλεις γεμάτες ιστορία και φυσικές ομορφιές είναι οι ιδανικοί προορισμοί γι’ αυτή την εποχή.

Εκεί όπου συναντιούνται το καταγάλανο Ιόνιο και ο ήρεμος Αμβρακικός, είναι χτισμένη η πόλη της Πρέβεζας, Όποια εποχή και να την επισκεφτείτε είναι αδιαμφισβήτητα ονειρεμένη, αφού συνδυάζει στοιχεία όλων των εποχών. Με τις γραφικές της γωνιές, το μικρό της λιμάνι, την πλούσια φυσική ομορφιά και τα ιστορικά αξιοθέατα.

Η Πρέβεζα συνδέεται με υποθαλάσσια σήραγγα με το Άκτιο, χαρίζοντάς σας μία διαφορετική εμπειρία άφιξης στην πόλη. Στο αεροδρόμιο του Άκτιου μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα υποκαταστήματα της Hertz και να επιλέξετε το αυτοκίνητο που σας ταιριάζει από μικρό έως SUV αλλά και ηλεκτρικό.

Τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα δεν διαθέτουν κινητήρα εσωτερικής καύσης και δεν χρησιμοποιούν σύστημα εξάτμισης, συνεπώς δεν έχουν εκπομπές και συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση αερίων θερμοκηπίου κάτι που τα καθιστά φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Η καρδιά της πόλης χτυπά στο ιστορικό κέντρο, με τα γραφικά νεοκλασικά, χαμηλά σπίτια που συνδυάζουν στοιχεία οθωμανικής και ηπειρωτικής αρχιτεκτονικής, ποδήλατα έξω από τα σπίτια και πολλά μικρά μαγαζάκια που σε καλούν να τα ανακαλύψεις.

Ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα που βρίσκονται στην παλιά πόλη, είναι ο Ενετικός Πύργος του Ρολογιού που χρονολογείται από το 1752. Ένα βήμα δίπλα βρίσκεται ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Χαράλαμπου με μοναδικές αγιογραφίες και ένα εντυπωσιακό ξυλόγλυπτο τέμπλο αλλά και το περίφημο Σεϊτάν Παζάρ.

Σε απόσταση 58 χιλιομέτρων από την Πρέβεζα βρίσκονται τα στενά του ποταμού Αχέροντα στην τοποθεσία Γλυκή. Ο μυθικός ποταμός διασχίζει μια στενή χαράδρα σχηματίζοντας μαιάνδρους πριν κατέβει πιο χαμηλά και καταλήξει στο Ιόνιο Πέλαγος. Μπορείτε να επιδοθείτε σε ράφτινγκ ή να περπατήστε δίπλα στο ποτάμι για να απολαύσετε το μοναδικό φυσικό τοπίο.

Μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία παρέα με την Hertz, η οποία διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα.

Η πρώτη φόρτιση είναι δωρεάν, ενώ με κάθε ενοικίαση αυτοκινήτου, κερδίζετε μίλια εξαργύρωσης από το Miles+Bonus της AEGEAN και Bonus πόντους από την Alpha bank.

Στην πραγματικότητα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε με ελάχιστο ρίσκο μια νέα τεχνολογία που αποτελεί το μέλλον της αυτοκίνησης.

Κι έπειτα, αν ο ήλιος λάμπει, βυθιστείτε στη φύση, εξερευνώντας τα 60 χιλιόμετρα παραλιών που απλώνονται από την Πρέβεζα ως την Πάργα. Αν αγαπάτε το φθινοπωρινό μπάνιο, προτείνουμε μια βουτιά στη Λούτσα, τον Βάλτο, τον Λύχνο, την Αμμουδιά, τη Λυγιά ή την Καστροσυκιά.

Με 12 σημεία φόρτισης στην περιοχή, η Hertz σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενοικιάσετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο που εξασφαλίζει οικονομία στα καύσιμα, αφού το κόστος φόρτισης είναι πολύ μικρότερο από το κόστος της βενζίνης.

Ισχυρό ατού αποτελεί το δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα, το οποίο διαρκώς μεγαλώνει.

Τέλος, ένα από τα «κρυφά διαμάντια» της Πρέβεζας είναι ο εντυπωσιακής ομορφιάς Κοκκινοπηλός, μια ομάδα κατακόκκινων λόφων που αν και έχει τεράστιο αρχαιολογικό και γεωλογικό ενδιαφέρον, δεν είναι αρκετά γνωστή, λόγω της δύσκολης πρόσβασης που έχει.

Η Hertz σας βοηθά να ανακαλύψετε τις ομορφιές της περιοχής, καθώς και τα πλεονεκτήματα της χρήσης ηλεκτρικών οχημάτων είναι πολλά και διευκολύνουν ακόμα περισσότερο το ταξίδι σας.

Πέρα από το ιδιαίτερο design και το ξεχωριστό στυλ, ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο προσφέρει έναν πρωτόγνωρο οδηγικό ενθουσιασμό.

Χάρη στη ροπή που είναι διαθέσιμη σε θέση ακινησίας, ο οδηγός ζει τη συναρπαστική ηλεκτρική δυναμική και την εμπειρία της άμεσης επιτάχυνσης. Παράλληλα, ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας προσφέρει μια ξεκούραστη και ευχάριστη οδήγηση.
Αν απολαύσατε τις βόλτες σας στην Πρέβεζα, παρέα με την Hertz και αν σας άρεσε η ηλεκτροκίνηση, μπορείτε να την επιλέξετε και για το προσωπικό σας όχημα κάνοντας, leasing ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Για να μάθετε περισσότερα και να δείτε όλες τις λύσεις που σας προσφέρει η Hertz μπορείτε να επισκεφθείτε το www.hertz.gr.