Πραγματοποιήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου του 2020 στο InterContinental Kyiv στην Ουκρανία η Διεθνής Διάσκεψη Φιλοξενίας 2020, μια εκπαιδευτική επιχειρηματική διάσκεψη για τους επαγγελματίες της φιλοξενίας από όλο τον κόσμο.

Το συνέδριο ξεκίνησε με τις «Τάσεις απόδοσης στην Ουκρανία και τις γειτονικές αγορές» που παρουσίασε η Alexandra White της STR.

Ο Heleri Rande και ο James Hacon από το Think Hospitality – UK  μοιράστηκαν πώς οι ξενοδόχοι θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα εστιατόρια των ξενοδοχείων και τους ζήτησε να λάβουν επαγγελματική βοήθεια εάν χρειαστεί.

Η διάσκεψη συνεχίστηκε με μια συζήτηση με θέμα τις «Παγκόσμιες Αλλαγές και Τάσεις στην Φιλοξενία». Αργότερα το απόγευμα, ο Thomas Landen από την Revinate μοιράστηκε τις σκέψεις του για το “Guest Data: The New Oil”: Πώς να χρησιμοποιήσετε τα δεδομένα επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας “.

Η Amy Clarke από το Wyndham Hotels & Resorts παρουσίασε τη “Νέα Γενιά Τουριστών – Μοντέρνων Επισκεπτών και Τι θέλουν”.

Ο τελευταίος ομιλητής της διάσκεψης ήταν ο Olaf Slater από την Saber Hospitality. Μίλησε για: Εξέλιξη στον χώρο ταξιδιού – Εξερευνώντας πώς η συμπεριφορά των καταναλωτών έχει μετασχηματιστεί μέσω της τεχνολογίας και πώς οι ξενοδόχοι μπορούν να κρατήσουν το ρυθμό τους με την τεχνολογική καινοτομία.

Όλοι οι ομιλητές της διάσκεψης μοιράστηκαν την εμπειρία τους στη διαχείριση ξενοδοχείων, και την αύξηση των εσόδων από τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Στις παρουσιάσεις τους, επεξεργάστηκαν το θέμα της διάσκεψης του 2020 – “Evolution”, το οποίο περιλάμβανε αλλαγές, την εξέλιξη στον τομέα της φιλοξενίας για να ανταποκριθούν καλύτερα στην αυξανόμενη ζήτηση ενός σύγχρονου ταξιδιώτη.

Η Διεθνής Διάσκεψη Φιλοξενίας διοργανώνεται από την εταιρεία Hoteliero, η οποία πραγματοποιεί σημαντικές εκδηλώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας.