Το πεντάστερο Sani Resort ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της ακαδημίας επιβίωσης Bear Grylls Survival Academy από τις 1 Ιουνίου 2021, σε στενή συνεργασία με τον διάσημο Bear Grylls, που εγγυάται αξέχαστες περιπέτειες στη φύση για οικογένειες, παιδιά και εφήβους.

Με την προσεκτική καθοδήγηση μιας επιλεγμένης ομάδας ειδικών εκπαιδευτών, η Survival Academy διδάσκει βασικές τεχνικές εξερεύνησης, επιβίωσης και περιπέτειας, κάνοντας την παραμονή στη φύση πιο ασφαλή και πιο ευχάριστη από ποτέ για τους «απόφοιτούς» της.

Πρόκειται για μαθήματα που σχεδίασε ο Bear Grylls ειδικά για το Sani Resort, εμπνευσμένος από την πανέμορφη φύση που το περιβάλλει, με γνώμονα να παρέχει σε παιδιά και οικογένειες μια απόλυτα ασφαλή, συναρπαστική και ιδιαίτερη εμπειρία περιπέτειας.

Γνωστό για την έντονη οικολογική συνείδησή του και τα προγράμματα εμπειριών που φέρνουν τους επισκέπτες σε επαφή με τη φύση και τους ποικίλους τρόπους που μπορούμε να την προστατεύσουμε, το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Sani Resort εκτείνεται σε 4.500 στρέμματα.

Ακτογραμμή 7 χιλιομέτρων με 10 Γαλάζιες Σημαίες, 1100 στρέμματα υδροβιότοπου, το υπέροχο πευκόδασος του ξενοδοχείου και 20+ χιλιόμετρα δασικών μονοπατιών συμπληρώνουν το τοπίο που ενέπνευσε –και φιλοξενεί αυτή τη σειρά περιπετειών που δημιουργήθηκαν ειδικά για τους επισκέπτες του Sani Resort.