tourism today_sbcΜε έμφαση στα θέματα του τουρισμού, των αερομεταφορών και του τουριστικού Real Estate, ξεκινά και φέτος στο SBC το Tourism Today, που αποτελεί την μοναδική εκπομπή της τουριστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα. Αποκλειστικά θέματα για τα ξενοδοχεία τα τουριστικά γραφεία και τους προμηθευτές, όλα τα ζητήματα που αφορούν τους ανθρώπους του κλάδου αλλά και τον δυνητικό ταξιδιώτη που θέλει να γνωρίσει τα μυστικά του τουρισμού, τις εξελίξεις στους προορισμούς και τις τουριστικές επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Tourism Today με παρουσιαστή και αρχισυντάκτη τον πλέον έμπειρο συντάκτη του χώρου Χάρη Ντιγριντάκη θα αναδείξει θέματα που θα συζητηθούν και θα καθορίσουν την πορεία του ελληνικού τουρισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο παρουσιάζεται το σχέδιο της Παράκτιο Αττικό Μέτωπο Α.Ε. από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της νεοπαγούς εταιρείας Άρη Ματιάτο, μιλάει για πρώτη φορά ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ Αλέξανδρος Λαμνίδης, η θυγατρική τη TUI (ο μεγαλύτερος Tour Operator στον κόσμο) Bedsonline αναπτύσσει για πρώτη φορά το πλάνο του στην Ελλάδα, ενώ παρουσιάζεται και o viva.gr, o ηλεκτρονικός τουριστικός οργανισμός που εκδίδει ταυτόχρονα εισιτήρια και για θεάματα, ενώ εισέρχεται και στην ηλεκτρονική τραπεζική !

Το Tourism Today προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22.30 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο 10.00 και Κυριακή στις 20.00.