Σύνταξη: tourismtoday.gr

«Στον αέρα» είναι η νέα ταξιδιωτική πλατφόρμα του Citigroup, η Citi Travel με την υποστήριξη της Booking.com.

Booking Holdings και Citigroup, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τον περασμένο Αύγουστο για τη δημιουργία μιας νέας πύλης που θα αντικαταστήσει το City ThankYou Travel Center.

Ο ιστότοπος που ήταν να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο αλλά καθυστέρησε, περιλαμβάνει υπηρεσίες από την Booking.com, μεταξύ άλλων και 1,4 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Τροφοδοτείται από την τεχνολογία της Rocket Travel από την Agoda, μια άλλη μάρκα της Booking Holdings.

Τα μέλη της κάρτας Citi μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία, αεροπορικά ταξίδια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αξιοθέατα, επί του παρόντος στον ιστότοπο και μέχρι το τέλος Μαρτίου και στην εφαρμογή Citi για κινητά.

Οι ταξιδιώτες κερδίζουν “ThankYou Points” που μπορούν να εξαργυρωθούν για το επόμενο ταξίδι ή με έναν από περισσότερους από 180 συνεργάτες ανταμοιβών. Όλες οι κρατήσεις περιλαμβάνουν υποστήριξη πελατών 24/7.

«Αυτή η νέα ταξιδιωτική πλατφόρμα θα μεταμορφώσει την εμπειρία σχεδιασμού ταξιδιού για τους κατόχους καρτών Citi», δήλωσε η Sarah Moore, ανώτερη αντιπρόεδρος της Rocket Travel.

Hotel and Luxury Collection

Ως μέρος αυτής της κυκλοφορίας, η Citi αποκαλύπτει επίσης ένα χαρτοφυλάκιο με ακίνητα πολυτελείας. Στόχος είναι η Hotel and Luxury Collection, να επεκταθεί σύντομα τους επόμενους μήνες.

Πολλές τράπεζες έχουν δημιουργήσει ή επεκτείνουν τις ταξιδιωτικές τους υπηρεσίες τα τελευταία δύο χρόνια.
Εκτός από τη Citi, η Capital One, η American Express και η Revolut έχουν ξεκινήσει πύλες για ταξίδια.