Για «σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες της Ελλάδα» έκανε λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα, μετά τη σημερινή συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα .

Ακόμη,Ο κ. Γουάτσα επιβεβαίωσε τη στήριξή του στις προοπτικές της χώρας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον μακροπρόθεσμο ρόλο της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Ωστόσο, στάθηκε και στην ανάγκη για εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, σε μια περίοδο κοινωνικής και οικονομικής σταθερότητας.

«Είμαστε μακροπρόθεσμοι επενδυτές αξίας, με ισχυρή πίστη στις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και στις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού της, διεμήνυσε ο Watsa , τονίζοντας πως  «συνεχίζουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα, όχι μόνο μέσω της συμμετοχής μας στη Eurobank, την οποία και αυξήσαμε με την πρόσφατη ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών, και των επενδύσεών μας στην Grivalia, την Praktiker και άλλες εταιρείες, αλλά επιπλέον με την εξαγορά της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife, μπαίνοντας έτσι σε έναν κλάδο όπου έχουμε μεγάλη εμπειρία και βλέπουμε σπουδαία προοπτική».