Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Ryanair εξέδωσε προειδοποίηση προς τους επιβάτες που σχεδιάζουν να ταξιδέψουν 8 και 9 Νοεμβρίου.
Ο ιστότοπος και η εφαρμογή της αεροπορικής εταιρείας θα είναι προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω συντήρησης για 11 ώρες μεταξύ 6 μ.μ. στις 8 Νοεμβρίου και 5 π.μ. στις 9 Νοεμβρίου.
Αυτό σημαίνει ότι οι επιβάτες δεν θα μπορούν να κάνουν check-in online κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

«Οι πελάτες που πρόκειται να πετάξουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου των 11 ωρών θα πρέπει να κάνουν check-in online πριν από τις 18:00 την Τρίτη 8 Νοεμβρίου», ενημερώνει η Ryanair στον ιστότοπο της.

Όσοι δεν το κάνουν θα πληρώσουν ένα τέλος 55 ευρώ (ή 30 ευρώ για πτήσεις προς Ισπανία), για να κάνουν check-in αυτοπροσώπως στο αεροδρόμιο.

Η αεροπορική εταιρεία ενθαρρύνει τους πελάτες να κάνουν check in online. Οι κάρτες επιβίβασης αποστέλλονται απευθείας στο τηλέφωνο ή μπορούν να εκτυπωθούν.

Τις κάρτες επιβίβασης πρέπει να εκτυπώσουν όσοι ταξιδεύουν στην Κεφαλλονιά, στην Τουρκία, το Μαρόκο, τον Λίβανο και το Ισραήλ, καθώς αυτά τα αεροδρόμια δεν δέχονται κάρτες επιβίβασης με κινητά.

Οι επιβάτες της Ryanair με εισιτήριο Flexi Plus ή όσοι έχουν αγοράσει μια θέση μπορούν να κάνουν check in έως και 60 ημέρες πριν ταξιδέψουν.
Όσοι δεν έχουν αγοράσει θέση και έκλεισαν το εισιτήριο για μετά τις 28 Ιανουαρίου 2021, μπορούν να κάνουν check in 24 ώρες πριν από την πτήση.