Με στόχο να κάνει την Ταϊλάνδη προορισμό για την παγκόσμια βιομηχανία MICE, η Accor παίρνει στα χέρια της το το Star Convention Hotel.
Ο γαλλικός όμιλος φιλοξενίας υπέγραψε συμφωνία για τη διαχείριση του 571 δωματίων Συνεδριακού Κέντρου Star Hotel, το οποίο θα λειτουργεί με την επωνυμία Novotel Rayong Star Convention Center.
Το ακίνητο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης Ράγιονγκ θα ανακαινιστεί εκ’ βάθρων. Η αρχή θα γίνει με τους κοινόχρηστους χώρους, εστιατόρια και 235 δωμάτια. Στη δεύτερη φάση τα επόμενα δύο χρόνια θα ανακαινιστούν και τα άλλα 336 δωμάτια.

Το επανασχεδιασμένο Novotel Rayong Star Convention Center, θα γίνει μια βασική επιλογή προορισμού MICE, λίγο έξω από την πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Μπορεί να φιλοξενεί μικρές συναντήσεις για λιγότερους από δέκα ανθρώπους ή εκθέσεις και συνέδρια με 2.000 συμμετέχοντες.
Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι η τοποθεσία του. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες γεωργικές και βιομηχανικές επαρχίες της Ταϊλάνδης.
Επίσης, ένας δημοφιλής προορισμός παραλιών για τους ντόπιους και απέχει περίπου 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο Suvarnabhumi και 1 ώρα με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο U-Tapao της Πατάγια.