Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο ειδικός στη διαχείριση ταξιδιών και εξόδων Traveldoo έχει τεθεί προς πώληση από τον σημερινό ιδιοκτήτη του Expedia Group. 

Ο διαδικτυακός ταξιδιωτικός κολοσσός Expedia παραδέχτηκε επίσης ότι έχει ξεκινήσει μια διαβούλευση με τους εργαζομένους του Traveldoo για ενδεχόμενο κλείσιμο της επιχείρησης εάν δεν βρεθεί αγοραστής.

Το Traveldoo με έδρα τη Γαλλία ιδρύθηκε το 2000 και εξαγοράστηκε από τον κλάδο επαγγελματικών ταξιδιών Egencia της Expedia το 2011. Αλλά το Traveldoo δεν ήταν μέρος της συμφωνίας που οδήγησε την American Express Global Business Travel (Amex GBT) να εξαγοράσει την Egencia πέρυσι.
Η Amex GBT έχει ήδη το δικό της εργαλείο εξόδων και ταξιδιών, το Neo, αφού εξαγόρασε το KDS έναν από τους κύριους ανταγωνιστές του Traveldoo το 2016.

Η Traveldoo έχει περισσότερους από 4.500 πελάτες σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον ιστότοπο της και τα εργαλεία εξόδων και ταξιδιών της μάρκας έχουν αναπτυχθεί σε 65 χώρες.

Ακόμα κι αν δεν βρει νέο ιδιοκτήτη, η Traveldoo θα συνεχίσει να λειτουργεί και να υποστηρίζει τα προϊόντα της μέχρι τον Ιούλιο του 2023.