Πακέτα διακοπών απο 99 λίρες προσφέρονται σε διήμερη προσφορά από την easyJet Holidays.

Εξήντα πακέτα πέντε διανυκτερεύσεων είναι διαθέσιμα για κράτηση σήμερα (Πέμπτη) σε θέρετρα σε Ευρώπη και Βόρεια Αφρική για ταξίδια από τον επόμενο μήνα έως τον Νοέμβριο του 2024, με την Ελλάδα να βρίσκεται στους προορισμούς.

Η easyJet λέει ότι το 75% των αναφορών που προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα, την Ισπανία, την Κύπρο, το Μαρόκο και την Τυνησία, βαθμολογούνται με τέσσερα ή πέντε αστέρια, ενώ σημειώνει ότι η ζήτηση είναι υψηλότερη απο ποτέ.

Τα στοιχεία του φορέα δείχνουν ότι η ζήτηση για προσφορές είναι υψηλότερη από ποτέ.
Περισσότεροι από επτά εκατομμύρια άνθρωποι έχουν φιλτράρει τις αναζητήσεις τους για διακοπές “από χαμηλή έως υψηλή τιμή” από τον Ιούλιο.

Οι επισκέψεις στον ιστότοπο αυξήθηκαν κατά 22% κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης περιόδου προώθησης και οι επισκέπτες της σελίδας προσφορών «κάτω των 500 £» αυξήθηκαν κατά 75% τον τελευταίο μήνα.

Ο εμπορικός διευθυντής Paul Bixby δήλωσε: «Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε υπέροχες διακοπές σε ασυναγώνιστες τιμές για τους πελάτες μας.

«Γνωρίζουμε ότι οι διακοπές είναι το αποκορύφωμα της χρονιάς για πολλούς Βρετανούς και θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να ξεφύγουν για το διάλειμμα που τους αξίζει.

«Λοιπόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε αυτή την αποκλειστική συλλογή διακοπών 99 £ για να βοηθήσουμε τους παραθεριστές να απολαύσουν μια απόδραση στην παραλία ή απόδραση στην πόλη.

“Επιπλέον, μόλις αγοραστεί αυτή η περιορισμένη συλλογή, έχουμε ακόμα μια τεράστια γκάμα από πακέτα διακοπών διαθέσιμα σε ασυναγώνιστη αξία.”