Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI 4U -ειδική για τις τακτικές πτήσεις του TUI Group– έχει ξεκινήσει μια καινούργια προσφορά για νέους πελάτες της τουριστικούς πράκτορες.
Προσφέρει μεσιτεία αεροπορικών εισιτηρίων σε ταξιδιωτικά γραφεία, διοργανωτές και διαδικτυακούς παρόχους από μία μόνο πηγή. Παράλληλα σχεδιάζει τεχνικές λύσεις για αεροπορικές κρατήσεις, διανομή πτήσεων και αποτελεσματική περαιτέρω επεξεργασία.

Μέχρι το τέλος Ιουνίου, τα ταξιδιωτικά γραφεία που θα εγγραφούν σε TUI Ticket Shop (Sparflug) θα επωφεληθούν από πλεονεκτήματα.

Προσφορά της TUI 4U για νέους συνεργάτες τουριστικούς πράκτορες

  • Για 30 ημέρες, δεν θα πληρώνουν τέλη εισιτηρίων για κρατήσεις πτήσεων.
  • Θα λάβουν επίσης μια πρόσθετη προμήθεια ως κίνητρο ανταπόδοσης.
  • Θα τους επιστραφεί το 1% επί των καθαρών πωλήσεων πτήσεων για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως τις 31 Οκτωβρίου 2024.

Για να συμμετάσχουν, τα ενδιαφερόμενα ταξιδιωτικά γραφεία πρέπει να υπογράψουν την ειδική συμφωνία κινήτρων πριν από τις 30 Ιουνίου.

Το TUI Ticket Shop με ολοκληρωμένη γκάμα πτήσεων, απευθύνεται σε 8.500 πρακτορεία TUI στη Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.
Με καθημερινές προσφορές από πολλές αεροπορικές εταιρείες, παρέχει πτήσεις ως ιδανικό συμπλήρωμα των προγραμμάτων για διακοπές της TUI.
Αυτό επιτρέπει στους τουρίστες που απευθύνονται σε πρακτορεία να ανακαλύψουν τους πιο απομακρυσμένους προορισμούς και ξενοδοχεία στον κόσμο.