Η αεροπορική εταιρεία Buzz, επιβεβαίωσε σήμερα ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους βασικούς τουριστικούς πράκτορες ώστε να παρέχουν πτήσεις τσάρτερ προς την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ισπανία και την Ιταλία το καλοκαίρι του 2021.

Η Buzz είναι η Νο1 εταιρεία τσάρτερ στις χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία, Τσεχική Δημοκρατία, Εσθονία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Λετονία, Πολωνία, Ρουμανία, Σλοβενία, Σλοβακία) με στόλο 47 αεροσκαφών και έδρες σε 4 χώρες.

Διαθέτει επίσης αξιόπιστες, προγραμματισμένες υπηρεσίες χαμηλού ναύλου εκ μέρους του Ομίλου Ryanair και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Όμιλο Ryanair για να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των δρομολογίων της Πράγας το επόμενο έτος (από τις ήδη υπάρχουσες 33 διαδρομές).

«Οι Τσέχοι καταναλωτές και ταξιδιωτικοί πράκτορες δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τις διαθέσιμες θέσεις το επόμενο καλοκαίρι. Η Buzz βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με βασικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες και με τον Όμιλο Ryanair για να επεκτείνει τις υπηρεσίες του από την Πράγα για να συμπεριλάβει πολλούς ακόμη προορισμούς σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Βόρεια Αφρική για το καλοκαίρι του 2021.

Σε μια εποχή που άλλες αεροπορικές εταιρείες αναζητούν βοήθεια από τα κράτη για να αποφευχθεί η κατάρρευση τους, η Buzz θα είναι εκεί για να παρέχει αξιόπιστες, χαμηλές τιμές και υπηρεσίες από και προς την Πράγα με τα σύγχρονα Boeing 737s.

Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις και να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες για το πρόγραμμά μας το καλοκαίρι του 2021 τους επόμενους μήνες”, δήλωσε ο κ. Μικάλ Καζμαρτζίκ, CEO της Buzz.