Ανοίγει ο δρόμος για τρία ξενοδοχεία τεσσάρων αστέρων σε Ρόδο, Λέσβο και Νάξο, με τους αρμόδιους φορείς να εγκρίνουν τις σχετικές άδειες.

  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ρόδου, ενέκρινε την “Ανέγερση ξενοδοχείου 4*, αποτελούμενο από δύο (2) διώροφες οικοδομές, με εσωτερικό εξώστη (πατάρι), υπόγειο, κολυμβητικές δεξαμενές και υφιστάμενο κτίσμα (το οποίο θα επισκευασθεί). Το ακίνητο βρίσκεται στην Οδό Ι. Καποδιστρίου 30-32 και Στρ.Ζήση 76 στην πόλη της Ρόδου και ανήκει στην SGS – ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.
  • Η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, ενέκρινε την υπαγωγή σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ) κύριου ξενοδοχειακού καταλύματος εκμεταλλεύσεως ΦΩΤΙΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ Α.Ε. στη θέση Τσιπούρι Μήθυμνας, της Δ.Ε. Μήθυμνας, Δήμου Δυτικής Λέσβου, Π.Ε. Λέσβου, Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Πρόκειται για μονάδα τεσσάρων (4) αστέρων, συνολικής δυναμικότητας σαράντα έξι (46) κλινών.
  • Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχώρησε σε “ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ 263346/2021 ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 313360/2021 ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 370121/2022 ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΟΓΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στη Νάξο και ανήκει κατά 50% στην ΤΣΑΒΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ και κατά 50%στον ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟ ΜΙΧΑΛΗ.