Προχωρούν οι διαδικασίες αδειοδότησης για δύο ξενοδοχεία σε Αθήνα και Ρόδο με τις αρμόδιες αρχές να δίνουν το “πράσινο φως”.

  • Συγκεκριμένα η υπηρεσία δόμησης του δήμου Αθηναίων προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΥΟ ΟΜΟΡΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΗΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΣΤΗ ΣΤΑΘΜΗ ΤΟΥ ΙΣΟΓΕΙΟΥ”. Το κατάλυμα βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 31 και Υπατίας. Διαχειριστή της αίτησης είναι η ΕΠΑΚΡΟΝ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε και φορέας του έργου η Metropolis 31 Golden Horizon One. Το «πράσινο φως» αφορά το project της ισραηλινών συμφερόντων Gnosis Investments. Το project προβλέπει την ανάπτυξη ενός ξενοδοχείου, δυναμικότητας 112 δωματίων, το οποίο θα φέρει το brand της Radisson και θα κάνει το ντεμπούτο του στην ξενοδοχειακή αγορά της Αθήνας στο τέλος του 2024.
  • Επιπλέον η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ρόδου προχώρησε σε προέγκριση οικοδομικής άδειας για «ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5* 730 Κλινών”. Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Γεννάδιον στη νότια Ρόδο και ανήκει στην εταιρία ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΕΔΙΕΥΣ Α.Ε.