Τα νησιά Κέιμαν της Καραϊβικής, αποτελείται από πολυτελή νησιά, στα οποία μπορείτε να απολαύσετε τις εκπληκτικές παραλίες και την υψηλή γαστρονομία.

Γνωστά μέρη που προσπαθούν να τους μοιάσουν είναι η Τζαμάικα και η Δομινικανή Δημοκρατία. Θεωρείται προορισμός με υψηλό κόστος διαμονής και διαβίωσης αλλά αξίζει τον κόπο, λόγω της εκπληκτικής ομορφιάς τους και του πολύχρωμου ηλιοβασιλέματος. Σε αυτό το τουριστικό θέρετρο μπορείτε να κάνετε τα εξής:

Επισκεφθείτε την πόλη Stingray

Αν οι Νήσοι Κέιμαν είναι γνωστοί για οποιαδήποτε εκδρομή, είναι τα ταξίδια τους στο Stingray City. Διαθέτει λευκές αμμουδιές, αλλά δεν θα μείνετε στο σκάφος. Αντ ‘αυτού, μπορείτε να βουτήξετε στο νερό και να παίξετε με τα χαριτωμένα ζώα ή ακόμη να του δώσετε ένα φιλί για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Να πάτε στην “κόλαση”

Το Γκραντ Κέιμαν είναι κάτι περισσότερο από ένα κατάστημα δώρων. Έχει φοβερή εμφάνιση, είναι φτιαγμένο από βράχους οι οποίοι σου θυμίζουν κόλαση. Μπορείτε να αγοράσετε αναμνηστικά μπλουζάκια για να δουν όλοι ότι έχετε πάει στην κόλαση.

Χαλαρώστε στο Seven Mile Beach

Από την κόλαση στον παράδεισο. Το Seven Mile Beach διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα στον κόσμο.

Μπορείτε να βουτήξετε στα πεντακάθαρα νερά και να κάνετε καταδύσεις με αναπνευστήρα και έπειτα να χαλαρώσετε στην λευκή άμμο κάνοντας ηλιοθεραπεία.

Μην ξεχάσετε το Cayman Turtle Center

Το Cayman Turtle Center προσφέρει την ευκαιρία να κολυμπήσετε με χελώνες, να μάθετε για αυτές και να ενημερωθείτε σημαντικά λαμβάνετε πολύτιμες ενημερώσεις σχετικά με τις χελώνες.