Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Star Alliance προσφέρει τώρα πρόσβαση επί πληρωμή στο σαλόνι της στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ.
Το lounge θα υποδέχεται πλέον άλλους επιβάτες της Star Alliance ανεξάρτητα από την ιδιότητα μέλους ή την κατηγορία καμπίνας, έναντι χρέωσης, εκτός από την δωρεάν πρόσβασης στα μέλη της και στους επιβάτες First Class και Business Class.

Αυτό είναι το πέμπτο από τα έξι σαλόνια Star Alliance που προσφέρει πρόσβαση επί πληρωμή, μετά τα σαλόνια της στο αεροδρόμια σε Ρώμη, Ρίο ντε Τζανέιρο, Μπουένος Άιρες και Λος Άντζελες.

Το lounge του αεροδρομίου στο Άμστερνταμ βρίσκεται στον αερολιμένα στην αίθουσα αναχωρήσεων 2 μετά τον έλεγχο ασφαλείας για την περιοχή Σένγκεν.

Αυτό το καθιστά ιδανικό για εύκολη πρόσβαση σε επιβάτες που ταξιδεύουν προς ή από ευρωπαϊκούς προορισμούς εντός της ζώνης Σένγκεν.

Επί του παρόντος, 14 αεροπορικές εταιρείες μέλη της Star Alliance εκτελούν πτήσεις από τον βασικό κόμβο της Ολλανδίας, συνδέοντας 20 προορισμούς σε 16 χώρες.

Το σαλόνι προσφέρει έναν κομψό, σύγχρονο χώρο εμπνευσμένο από τα τοπία της Ολλανδίας.

Διακοσμημένο με αυθεντικά ολλανδικά έπιπλα και έργα τέχνης, το lounge προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και χώρους όπως προσωπικούς θαλάμους εργασίας, κοινόχρηστο τραπέζι εργασίας, μπαρ και ευρύχωρους χώρους εστίασης και χαλάρωσης. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 150 άτομα.

Εύκολη κράτηση μέσω διαδικτύου

Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν προκράτηση και να αγοράσουν κουπόνια πρόσβασης στο σαλόνι στον ιστότοπο της Star Alliance.

Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της κράτησης, θα λάβουν ένα email επιβεβαίωσης με έναν κωδικό QR που ισχύει για τις επιλεγμένες ημέρες και ώρες.

Στο αεροδρόμιο, μπορούν απλώς να σαρώσουν αυτόν τον κωδικό QR στην είσοδο του σαλονιού και να μπουν μέσα.