Ο γερμανικός ξενοδοχειακός όμιλος Ruby άνοιξε το πρώτο του ακίνητο στη Στουτγάρδη. Το Ruby Hanna Hotel, το οποίο είναι το 17ο ξενοδοχείο της εταιρείας με έδρα το Μόναχο στην Ευρώπη, διαθέτει 148 δωμάτια και ένα signature bar στην περιοχή Gerber-Quartier της νοτιοδυτικής γερμανικής πόλης.

Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από έξι κατηγορίες δωματίων, συμπεριλαμβανομένων των Resident Rooms για διαμονές μεγαλύτερης διάρκειας επτά ημερών ή περισσότερων, τα οποία διαθέτουν καφετιέρα, ψυγείο, περισσότερο χώρο αποθήκευσης, κουζίνα και σαλόνι.

Το ακίνητο ενσωματώνει επίσης έναν χώρο συνεργασίας, γνωστό ως Ruby Fred Workspaces, εντός του κτιρίου του ξενοδοχείου.

Το Ruby Fred είναι ο έκτος χώρος συνεργασίας της εταιρείας και ο πρώτος που βρίσκεται σε ένα από τα γερμανικά ξενοδοχεία της. Προσφέρει γραφεία με πλήρως εξοπλισμένους σταθμούς εργασίας. Υπάρχουν επίσης αίθουσες συσκέψεων που διατίθενται για ομάδες από έξι έως 18 άτομα.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Michael Struck το 2013, έχει άλλα οκτώ ξενοδοχεία υπό κατασκευή ή σε φάση σχεδιασμού. Τέλος, η Ruby επεκτείνεται στην Κίνα μέσω μιας κοινοπραξίας με την τοπική εταιρεία Delonix.