Η Centara Hotels & Resorts, η κορυφαία εταιρεία ξενοδοχειακών υπηρεσιών της Ταϊλάνδης, πρόκειται να κάνει το ξεκίνημά της στην Ιαπωνία με την έναρξη λειτουργίας του Centara Grand Hotel Osaka.

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων που διαθέτει 33 ορόφους και αναμένεται να αποτελέσει το νέο ορόσημο στην πόλη της Oσάκα.

Έχει προγραμματιστεί να ανοίξει τις πύλες του τον Ιούλιο του 2023 και είναι ένα αρχιτεκτονικό αριστούργημα που υψώνεται πάνω από την πόλη κοντά στη Namba, την πιο ζωντανή περιοχή ψυχαγωγίας της Οσάκα.

Θα διαθέτει 515 δωμάτια και σουίτες, που κυμαίνονται από 28-60μ² και περιλαμβάνουν επιλογές Standard, Superior, Deluxe, Deluxe με κουκέτες και σουίτες.

“Η Ιαπωνία είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς και επιβλητικούς προορισμούς στον κόσμο, με πλούσια κληρονομιά και πολιτισμό που προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Ως τρίτη μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο και ένα κέντρο της βιομηχανίας, είναι επίσης ένας από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς του πλανήτη. Ένα ανερχόμενο, λαμπερό νέο ορόσημο στην καρδιά της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ιαπωνίας, το Centara Grand Hotel Osaka αναμένεται να προσελκύσει απαιτητικούς επισκέπτες από όλο τον κόσμο”, δήλωσε ο Thirayuth Chirathivat, Διευθύνων Σύμβουλος της Centara Hotels & Resorts.