Το πρώτο της ξενοδοχείο στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας άνοιξε η Premier Inn. Το νεόδμητο Premier Inn Cork City Centre ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019 και βρίσκεται στην προκυμαία Morrison’s Quay με θέα στο νότιο κανάλι του ποταμού Λι, στον χώρο του πρώην Moore’s Hotel. Διαθέτει 187 δίκλινα και οικογενειακά, καθώς και Thyme Bar and Grill.

Το άνοιγμα φέρνει το χαρτοφυλάκιο της Premier Inn σε περισσότερα από 1.000 δωμάτια στην Ιρλανδία, ενώνοντας πέντε ξενοδοχεία του Δουβλίνου, συμπεριλαμβανομένου του ακινήτου Gloucester Street South των 113 δωματίων που αποκαλύφθηκε πέρυσι.

Ο όμιλος λειτουργεί επίσης οκτώ ξενοδοχεία στη Βόρεια Ιρλανδία, συμπεριλαμβανομένων τριών στο Μπέλφαστ, και τοποθεσίες στο Carrickfergus, το Lisburn, το Bangor, το Coleraine και το Londonderry.

Το Premier Inn είχε προηγουμένως σκιαγραφήσει έναν στόχο να φτάσει τα 2.500 δωμάτια στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου. Τέλος, πέρυσι ανακοίνωσε τα σχέδιά του να ανοίξει ένα ξενοδοχείο 100 δωματίων στο Usher’s Quay στην περιοχή Dublin 8 της πόλης.