Ο Όμιλος Radisson Hotel ανακοίνωσε τα σχέδιά του για το πρώτο ξενοδοχείο με το σήμα Radisson Collection στο Παρίσι.

Το ξενοδοχείο 57 δωματίων θα αποτελέσει μέρος της ανάπτυξης μικτής χρήσης BPM (Beats Per Minute) στη Rue de Rivoli, κοντά στο Λούβρο και το Κέντρο Πομπιντού.

Ένα υπάρχον κτήριο Haussman που προστατεύεται από την πολιτιστική κληρονομιά ανακατασκευάζεται για να στεγάσει εμπορικούς χώρους 3.000 τ.μ. στο ισόγειο, με χώρους γραφείων στον δεύτερο έως τον τέταρτο όροφο και το ξενοδοχείο Radisson Collection από τον πέμπτο έως τον όγδοο όροφο.

Το ακίνητο θα διαθέτει «μια εντυπωσιακή πράσινη ταράτσα» που θα είναι ανοιχτή για το κοινό, με εγκαταστάσεις όπως εστιατόριο στον έβδομο όροφο και μπαρ στον τελευταίο όροφο.

Ο Radisson είπε ότι «Λόγω της αρχιτεκτονικής, του ύψους και της εξέχουσας θέσης του κτιρίου, η ταράτσα θα παρέχει μια μοναδική αδιάκοπη θέα 360 μοιρών σε όλα τα ορόσημα του Παρισιού, συμπεριλαμβανομένων του Πύργου του Άιφελ, της Μονμάρτρης και της Παναγίας των Παρισίων».

Το ξενοδοχείο έχει προγραμματιστεί να ανοίξει στις αρχές του 2027 και θα ενταχθεί στα πρόσφατα εγκαίνια της Radisson Collection στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των Radisson Collection Hotel, Roma Antica και Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan.