Ο ευρωπαϊκός όμιλος φιλοξενίας NUMA ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την πρώτη του ιδιοκτησία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ειδικότερα, το υπάρχον Bedford Corner Hotel κοντά στους σταθμούς Tottenham Court Road και Goodge Street του Λονδίνου μετονομάζεται σε NUMA Bloom.

Το ξενοδοχείο στεγάζεται σε ένα γεωργιανό κτήριο στην Bailey Street και διαθέτει 86 δωμάτια, καθώς και χώρο συνεργασίας και αρτοποιείο Gail’s.

Ο NUMA είπε ότι το κατάλυμα θα αναβαθμιστεί για να ενσωματώσει τις τεχνολογίες που επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν τα smartphone τους για να κάνουν check-in και out, να ανοίγουν τις πόρτες των δωματίων και να επικοινωνούν με την 24ωρη ομάδα ψηφιακής εξυπηρέτησης επισκεπτών.

Η ξενοδοχειακή εταιρεία με έδρα το Βερολίνο λειτουργεί επί του παρόντος περισσότερες από 5.850 μονάδες σε ακίνητα στη Γερμανία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Αυστρία, την Ολλανδία, την Τσεχική Δημοκρατία, το Βέλγιο, τη Νορβηγία, την Ελβετία και τη Δανία.

Ο όμιλος έχει συνεργαστεί με το New World Hospitality Group στα εγκαίνια του Λονδίνου και στοχεύει επίσης περαιτέρω ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο σε τοποθεσίες όπως το Μπράιτον, το Μάντσεστερ, το Μπρίστολ, το Μπέλφαστ, το Εδιμβούργο και τη Γλασκώβη.