Το πρώτο της ξενοδοχείο στο Μεξικό ανοίγει η Hilton.

Tru by Hilton Monterrey Fundidora, είναι η επωνυμία του πρώτου ξενοδοχείου του brand.

H Tru by Hilton, ανακοίνωσε και επίσημα τα εγκαίνια του Tru by Hilton Monterrey Fundidora, το οποίο βρίσκεται κοντά στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης Fundidora, καθώς και σε μικρή απόσταση από κορυφαία αξιοθέατα όπως το Arena Monterrey. Το ξενοδοχείο των 120 δωματίων ανήκει στην Hoteles BL De Mexico SA, η οποία έχει και τη διαχείριση.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα μεγάλο λόμπι που ονομάζεται The Zone, με χώρους όπου οι επισκέπτες μπορούν να εργαστούν, να παίξουν παιχνίδια, να γευματίσουν και να χαλαρώσουν.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν το δωρεάν μπαρ πρωινού Top It και να φτιάξουν μόνοι τους υγιεινά, γλυκά και αλμυρά εδέσματα, καθώς και την αγορά “Eat & Sip” όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με γκουρμέ σνακ και ποτά. Επιπλέον, τα ξενοδοχεία Tru by Hilton προσφέρουν στους επισκέπτες γυμναστήρια που αξιοποιούν τις πιο πρόσφατες τάσεις γυμναστικής που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν μπάρες, ζώνες αντίστασης, ελεύθερα βάρη και εξοπλισμό ευελιξίας.

Τέλος, το νέο Tru by Hilton Monterrey Fundidora αποτελεί μέρος του Hilton Honors, του βραβευμένου προγράμματος αφοσίωσης επισκεπτών για τα 18 ξεχωριστά brands ξενοδοχείων του Hilton.