Σύνταξη: tourismtoday.gr

Πάνω από 200 δρομολόγια περιλαμβάνει το νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Scandinavian Airlines (SAS), με πτήσεις και σε ελληνικούς προορισμούς.

Η αεροπορική εταιρεία για το καλοκαίρι του 2023 θα συνεχίσει να αυξάνει τον αριθμό των πτήσεων σε μεγάλα, σκανδιναβικά και διεθνή δρομολόγια καθώς η ζήτηση για ταξίδια αναμένεται να κινηθεί σε ανοδικούς ρυθμούς.

Λόγω της έντονης ζήτησης των πελατών για ιδιαίτερα δημοφιλείς προορισμούς, η συνολική χωρητικότητα της SAS στη Μεσόγειο πρόκειται να ξεπεράσει τα προ πανδημίας επίπεδα.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα υπάρχει συνεχής ενίσχυση των πτήσεων προς τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες προκειμένου να παρέχεται στους ταξιδιώτες η καλύτερη συνδεσιμότητα.

Πτήσεις της SAS σε ελληνικούς προορισμούς στο νέο καλοκαιρινό πρόγραμμα

  • Από Κοπεγχάγη προς Αθήνα, Χανιά, Κέρκυρα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη.
  • Από Όσλο προς Αθήνα, Χανιά.
  • Από Στοκχόλμη προς Αθήνα, Χανιά.
  • Από Γκέτεμποργκ προς Αθήνα, Χανιά.

Επίσης, ο αερομεταφορέας ανοίγει και νέους προορισμούς, από αεροδρόμια της Σκανδιναβίας, για το καλοκαίρι του 2023, όπως σε: Αττάλεια, Φλωρεντία, Κατάνια, Βενετία, Λάρνακα και Στουτγάρδη (από Οσλο), Μιλάνο και Νίκαια (από Μπέργκεν), Αττάλεια Ίμπιζα, Μονπελιέ και Βάσα (από Στοκχόλμη), Αττάλεια, Χαουγκεσούντ, Νιουκουέι/Κορνουάλη, Λάρνακα, Πόρτο, Ζαντάρ, Νέα Υόρκη (από Κοπεγχάγη), Χαουγκεσούντ (από Τροντχαΐμ).