kerkyra2103Το πορτογαλικό τουριστικό πρακτορείο Viajar Tours σε σημερινή του ανακοίνωση σχετικά με το καλοκαιρινό του πρόγραμμα αναφέρει ότι θα προσφέρει 12 εβδομαδιαίες πτήσεις προς εννέα διαφορετικούς προορισμούς σε Βόρεια Αφρική , Ισπανία , Τουρκία και Ελλάδα, όπως έγραψε πρώτο το kefaloniapress.

Η καινοτομία της φετινής περιόδου έγκειται στην πραγματοποίηση κοινής πτήσης προς την Αθήνα και την Κέρκυρα η οποία θα ξεκινήσει από τις 21 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Θα υπάρχει ένα δρομολόγιο κάθε Δευτέρα το οποίο από το αεροδρόμιο της Λισαβόνας θα έχει ως προορισμό αρχικά την Αθήνα και στη συνεχεία την Κέρκυρα και το οποίο θα πραγματοποιείται από την αεροπορική εταιρεία White Airways(WindAvia). 

Η διαμονή στην Αθήνα θα συνδυάζεται με κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά και την Τουρκία με το κρουαζιερόπλοιο Louis Cristal ενώ για την Κέρκυρα προσφερόνται πακέτα διακοπών σε συνεργασία με κορυφαία ξενοδοχεία.

Επίσης θα υπάρχουν και πτήσεις προς την Κρήτη(Ηράκλειο) με την αρχή να γίνεται στις 21 Ιουλίου ωστόσο αυτές θα εκτελούνται από μία άλλη αεροπορική εταιρεία τη Sata Internacional.

Εδώ θα προσφέρεται η δυνατότητα στους τουρίστες να επιλέξουν και 3ήμερη κρουαζιέρα σε Μύκονο και Σαντορίνη πέρα από τη διαμονή τους σε πανέμορφα ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα.