Η τεχνολογία αδιαμφισβήτητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς της ζωής μας με τα ταξίδια να αποτελούν ένα πολύ σπουδαίο μέρος. Πως όμως οι τεχνολογικές εξελίξεις αναμένεται να αλλάξουν τον τρόπο που θα ταξιδέψουμε το 2019;

Το Lonely Planet κατέγραψε 10 τεχνολογικές καινοτομίες που θα μας επηρεάσουν άμεσα στον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθούν τα ταξίδια το νέο έτος.

Τέρμα οι αδιαθεσίες στα ταξίδια
Την απόλυτη λύση για όσους υποφέρουν από ναυτία στα ταξίδια αναμένεται να αποτελέσουν τα τελευταίας τεχνολογίας γυαλιά που κατασκευάστηκαν από τη Citroen.
Ειδικότερα το υγρό που υπάρχει στα γυαλιά δημιουργεί μια ψευδή γραμμή στον ορίζοντα εξαλείφοντας τα μικτά σήματα ανάμεσα στα αυτιά σας και τα μάτια σας που δημιουργούν τη ναυτία.
Τα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα σημαντικά καθώς το 95% των ανθρώπων βλέπουν τεράστια διαφορά εντός 12 λεπτών από τη χρήση τους.

Κλείστε την πτήση σας με βάση το Instagram
Εάν τα posts στο Instagram σας εμπνέουν για ταξίδια υπάρχει μια αεροπορική εταιρεία που το κάνει αυτό ευκολότερο μέσω του συστήματος κρατήσεων της.
Συγκεκριμένα, το Look & Book της EasyJet είναι μια λειτουργία αναζήτησης που σας επιτρέπει να ανεβάζετε στιγμιότυπα από το Instagram με ένα πάτημα. Η εφαρμογή θα βρει στη συνέχεια την καλύτερη διαδρομή και θα σας δώσει μερικές επιλογές πτήσης.
Αυτή τη στιγμή λειτουργεί για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική, ενώ η αεροπορική εταιρεία ελπίζει να το αυξήσει όταν προσθέσει αντίστοιχες λειτουργίες για το Pinterest και Snapchat.

Προστατέψετε την πλάτη σας ενώ κάνετε πεζοπορία
Το πλωτό σακίδιο μπορεί να δώσει άλλη δυναμική στην πεζοπορία σας κάνοντάς την πολύ πιο άνετη.
Έχει κατασκευαστεί με τεχνολογία αιωρουμένων φορτίων με δύο πλαίσια προκειμένου να διατηρείται σε σταθερό σχετικό ύψος στο έδαφος, να μειώνει την πρόσκρουση και να επιτρέπει στους ανθρώπους να κινούνται ταχύτερα χωρίς να ασκούν περισσότερη ενέργεια.

Ξεκουραστείτε και αναζωογονείτε στα podsIf του αεροδρομίου
Το AirPod είναι μια ιδιωτική κάψουλα με μια άνετη καρέκλα που μετατρέπεται σε κρεβάτι, χώρο για τις αποσκευές σας και χώρο για να φορτίσετε τις συσκευές σας, απολαμβάνοντας  Wi-Fi και Netflix.

Προστατευτείτε από τις ακτίνες του ήλιου
Αποκτήστε πλήρη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου με το SnappyScreen είναι ένα άψογο σύστημα εφαρμογής που καλύπτει ολόκληρο το σώμα σας ενώ περιστρέφετε σε μια πλατφόρμα.
Θα είστε πλήρως καλυμμένοι με φιλικά προς το περιβάλλον αντηλιακά και δεν θα χρειαστεί καν να τα τρίψετε.
Το SnappyScreen είναι διαθέσιμο σε κάποια πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Κάντε διακοπές εικονικής πραγματικότητας
Μια αεροπορική εταιρία εικονικής πραγματικότητας στοχεύει στην προσομοίωση κάθε τμήματος ενός δρομολογίου, ώστε να μπορείτε να έχετε ένα mini-break σε λιγότερο από 2,5 ώρες.
Στην πτήση σας με την First Airlines, θα σας φροντίσουν εκπαιδευόμενοι υπάλληλοι πτήσεων που θα σας εξυπηρετήσουν με ένα ειδικό μενού που θα αντικατοπτρίζει τον προορισμό που θα πετάξετε.
Μπορείτε να επιλέξετε τη Νέα Υόρκη, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Χαβάη. Μόλις «προσγειωθείτε» μπορείτε να επωφεληθείτε από περιηγήσεις 360 μοιρών και να επισκεφθείτε σημαντικά αξιοθέατα.