Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού της Ιαπωνίας (JNTO) ξεκινά μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικής μάθησης που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει στην κατάρτιση φορέων και ταξιδιωτικών πρακτόρων σε μια αναπτυσσόμενη βάση προϊόντων.

Η δικτυακή πύλη παρέχει μια ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων ηλεκτρονικής κατάρτισης και εμπλοκής χρησιμοποιώντας τις τελευταίες αρχές της ηλεκτρονικής μάθησης. Και εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να διατηρήσουν γνώσεις με έναν ευχάριστο και πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Η πλατφόρμα εκπαίδευσης του JNTO, χρησιμοποιεί ποικίλες ενότητες για να καθοδηγεί τους πράκτορες σε όλες τις πτυχές της Ιαπωνίας, επισημαίνοντας τις βασικές πληροφορίες από κάθε τοποθεσία.
Κάθε μάθημα επιτρέπει την εξερεύνηση τις απίστευτες φουτουριστικές πόλεις της Ιαπωνίας, σε μια ποικιλία από ιαπωνικά τρόφιμα, παραδόσεις και ιαπωνικό τρόπο ζωής.

Υπάρχουν πέντε συνολικά μαθήματα. Μια εισαγωγή στην Ιαπωνία η οποία μετά την ολοκλήρωση της ξεκλειδώνει τα πρόσθετα μαθήματα για περαιτέρω μάθηση. Η Χρυσή Διαδρομή είναι η πιο δημοφιλής διαδρομή για τους ταξιδιώτες που επισκέπτονται το Τόκιο, τη Χάκονε και το Κιότο. Οι ενότητες κατάρτισης του JNTO επικεντρώνονται σε αυτή τη διαδρομή και πέρα ​​από αυτήν.

Οι πράκτορες θα έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων πληροφοριών. Όπως η καλύτερη ώρα για επισκέψεις, πτήσεις, το απόλυτο JR Pass και πώς να απολαύσουν οι πελάτες τους την διαμονή με την πατροπαράδοτη ιαπωνική φιλοξενία.