Καθώς ο κόσμος μπαίνει σε μια νέα εποχή διεθνών ταξιδιών, ο τουρισμός του Πεκίνου θα παρουσιάσει μια πρακτική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο το Πεκίνο αντιμετωπίζει πολλά από τα πιο δύσκολα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο διεθνής τουρισμός.

Εκτός από τα απαιτητικά ζητήματα, ο τουρισμός του Πεκίνου θα παρουσιάσει πώς θα είναι το μέλλον, αγκαλιάζοντας τη νέα τεχνολογία, δημιουργικές λύσεις και μαθαίνοντας από την εμπειρία του παρελθόντος.

Όλα αυτά θα παρουσιαστούν σε μια διαδικτυακή σειρά φόρουμ δύο τμημάτων, «Το παγκόσμιο διαδικτυακό στρατηγικό φόρουμ Πολιτισμού και τουρισμού του Πεκίνου – Επανεκκινήστε τα ταξίδια, μαζί με το Πεκίνο».

Τα φόρουμ θα πραγματοποιηθούν στις 22-23 Σεπτεμβρίου 2020 , και απευθύνονται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικά γραφεία που διαχειρίζονται και πωλούν ταξίδια στο Πεκίνο, προορισμούς και τουριστικές επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που μπορούν να μάθουν από τα παραδείγματα του Πεκίνου και άλλους που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο και τα ταξιδιωτικά μέσα .

Το φόρουμ συγκεντρώνει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων με περισσότερους από 30 ομιλητές από ολόκληρη την τουριστική βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων ηγετών όπως Airbnb, TripAdvisor, Lufthansa Group, TUI, PATA, WYSE Travel Confederation, Marriott και πολλών άλλων.