Η Virtuoso πραγματοποιεί μια σειρά βελτιώσεων για να φέρει τις νεότερες καινοτομίες της αγοράς στο ολοένα αναπτυσσόμενο δίκτυό της.

Για να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες απαιτήσεις της βιομηχανίας, η Virtuoso θα δημιουργήσει τοπικά διοικητικά συμβούλια με μέλη της θα οποία θα έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα και θα ενημερώνουν ένα κεντρικό παγκόσμιο συμβούλιο.

Στόχος είναι η δικτύωση και η ανάπτυξη των τουριστικών πρακτόρων και η άμεση ενημέρωση της Virtuoso για τις ανάγκες κάθε περιοχής του κόσμου.

Επιπλέον, θα πραγματοποιούνται “ζωντανές” διοργανώσεις όπως το Virtuoso Forum, το Virtuoso Symposium και η εβδομάδα ταξιδιών Virtuoso on Tour.

Ακόμη υπάρχουν ειδικές θεματικές κοινότητες της Virtuoso με ενδιαφερόμενους συμμετέχοντες σε θέματα όπως για παράδειγμα τουρισμός περιπέτειας, ταξίδια, ευεξία, οικογένεια, γαστρονομία και πολυτέλεια.

Η Virtuoso επίσης θα προσφέρει το πρώτο εορταστικό ταξίδι της καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα διοργάνωσης εορτών όπως είναι ο γάμος και το γαμήλιο ταξίδι, τα γενέθλια, επέτειοι και πολλά ακόμη γεγονότα μέσα στο 2020.

Τέλος, θα προσφέρονται μαθήματα συμβουλευτικής, εργαλείων μάρκετινγκ και επαγγελματικής εξέλιξης μέσω ίντερνετ και μια εβδομαδιαία εκπομπή επίλυσης αποριών.

Αναφορικά με την τεχνολογία, η Virtuoso μέσω της συνεργασίας με δύο νέες εταιρείες προσφέρει τεχνολογικά εργαλεία και προϊόντα με επίκεντρο τη Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων και την παρακολούθηση προμηθειών.

Φυσικά, από όλο αυτό το ευρύ φάσμα νέων δραστηριοτήτων της Virtuoso δε θα μπορούσαν να λείπουν οι μέρες και τα βραβεία καινοτομίας.

Σημειώνεται ότι στο δίκτυο της Virtuoso συμπεριλαμβάνονται πάνω από 20.000 σύμβουλοι ταξιδιών σε 50 χώρες και 1.000 πρακτορεία, προσφέροντας 25,4 δισ. δολάρια ετήσιων πωλήσεων.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του ταξιδιωτικού δικτύου, οι πωλήσεις θα αυξηθούν γύρω στο 10,9% εντός του 2019. Μάλιστα, οι πωλήσεις για ξενοδοχεία σημειώνουν αύξηση 13,8% και η κρουαζιέρα 11,5%.