Το 55% των Αμερικανών γυναικών θα επιθυμούσαν οι δικές τους σχέσεις να έμοιαζαν περισσότερο με αυτές που διάβαζαν στα αγαπημένα τους ρομαντικά μυθιστορήματα. Με περισσότερο ποιοτικό χρόνο, καλύτερη επικοινωνία και ναι, μια καλύτερη σεξουαλική ζωή.

Αυτό προέκυψε από τα πρώτα της ευρήματα της Sandals Resorts από το νέο της Ινστιτούτο Ρομαντικής. Πρόκειται για ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε από την εταιρεία του θερέτρου για να αναλύει τα πιο πρόσφατα δεδομένα για την αγάπη, τις σχέσεις και τον ρομαντισμό.

Η Sandals Resorts συνεργάστηκε με την HarperCollins Publishers και τη συγγραφέα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις Tessa Bailey. Στόχος της είναι να προσφέρει συμβουλές, προγραμματισμό στο θέρετρο προκειμένου οι επισκέπτες της να φέρουν τη μαγεία των ρομαντικών μυθιστορημάτων στις διακοπές τους.

Το Ινστιτούτο Ρομαντισμού ερεύνησε πάνω από 1500 γυναίκες ηλικίας 18-54 ετών. Το 81% των ερωτηθέντων διάβασε βιβλία ρομαντικού είδους, με τη ζήτηση για αυτά να αυξάνεται ξανά λόγω της πανδημίας.

Το 49% των γυναικών προτιμούν να διαβάζουν στις διακοπές τους. Από το ταξίδι στο αεροπλάνο μέχρι την παραλία. Ως εκ τούτου οι πωλήσεις ρομαντικών μυθιστορημάτων εκτοξεύθηκαν στα ύψη τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Sandals Resorts βοηθά τους επισκέπτες της με ευκαιρίες για τη δημιουργία μεγαλύτερων συνδέσεων κατά τη διάρκεια της διαμονής ενός ζευγαριού στα θέρετρα. Το Institute of Romance θα βοηθήσει στην ενημέρωση του προγραμματισμού του Sandals Resorts και θα βελτιώσει τις εμπειρίες των επισκεπτών με ουσιαστικούς τρόπους.

Η ιδιοκτησία της Sandals Resorts στη Γρενάδα είναι η πρώτη που κάνει ντεμπούτο στη νέα ρομαντική βιβλιοθήκη. Τα ζευγάρια μπορούν να επιλέξουν ρομαντικά μυθιστορήματα για να διαβάσουν μαζί.

Η Sandals Resorts ενθαρρύνει τα ζευγάρια να ζήσουν μαζί περιπέτειες στις διακοπές. Από την εκμάθηση καταδύσεων έως έναν γύρο γκολφ.