Η trivago ανέπτυξε το Rate Connect, για να προσφέρει στους ξενοδόχους όχι απλώς μια απάντηση αλλά και μια αποτελεσματική και οικονομική λύση, για την αύξηση των κρατήσεων.
Κι ενώ πολλοί ξενοδόχοι που ήδη χρησιμοποιούν το Rate Connect της trivago αναφέρουν θετικά αποτελέσματα, όπως αυξημένες απευθείας κρατήσεις, μειωμένα κόστη προμήθειας, ισορροπημένη κατανομή και συνολικά αυξημένη πληρότητα, υπάρχουν πολλοί ξενοδόχοι που έχουν απορίες. Και αυτές τις λύνει η trivago.

Τι είναι το Rate Connect;

Το Rate Connect είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στην απόδοση, η οποία δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους ξενοδόχους να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις τους.
Με το Rate Connect οι ξενοδόχοι έχουν τη δυνατότητα να προωθούν τις απευθείας τιμές τους (με έναν σύνδεσμο στη μηχανή κρατήσεων τους) στην trivago, να ανταγωνίζονται τις online ταξιδιωτικές εταιρείες, να αυξάνουν τις απευθείας κρατήσεις τους και να έχουν τον έλεγχο της κατανομής τους.
Αν πραγματοποιήσατε έρευνα στην trivago πρόσφατα, μήπως είδατε προφίλ ξενοδοχείων με την ειδική σήμανση «Ιστοσελίδα ξενοδοχείου»; Αυτή η σήμανση παρέχεται από την καμπάνια Rate Connect. Όταν ο ταξιδιώτης κάνει κλικ στη σήμανση, μεταφέρεται στη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου, για να ολοκληρώσει την κράτησή του.

Πώς λειτουργεί το Rate Connect;

Το Rate Connect είναι μια εφαρμογή που προσφέρει το trivago Business Studio, η πλατφόρμα metasearch marketing που χρησιμοποιούν οι ξενοδόχοι για να προωθούν τα καταλύματα τους στην trivago.
Όσον αφορά στους ξενοδόχους, το Rate Connect λειτουργεί σαν μια διαφημιστική καμπάνια κόστους ανά κλικ (CPC).
Όσον αφορά στους ταξιδιώτες, το Rate Connect μεταφέρει στη μηχανή κρατήσεων του ξενοδοχείου εκείνους που είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση και κάνουν κλικ στην τιμή, για να ολοκληρώσουν την (απευθείας) κράτησή τους.

Πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσω το Rate Connect;

Το Rate Connect δημιουργήθηκε για να είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και να προσφέρει τη δυνατότητα ενεργοποίησης λειτουργιών, όπως προτεινόμενους προϋπολογισμούς και τη λειτουργία αυτόματα βελτιστοποιημένων προσφορών.
Ακόμη κι αν δεν γνωρίζετε σε βάθος την online διαφήμιση, τις διακυμάνσεις της αγοράς και τις προσφορές CPC, μπορείτε εύκολα να διεξάγετε μια επιτυχημένη καμπάνια Rate Connect. Και δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο σε αυτό.

Πληρώ τις προϋποθέσεις για τη χρήση του Rate Connect;

Για να χρησιμοποιήσετε το Rate Connect, θα χρειαστείτε μια μηχανή κρατήσεων. Επίσης, θα χρειαστεί να συνεργαστείτε με έναν τεχνικό πάροχο που συνεργάζεται με την trivago. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα προβολής σε τιμές και τη διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου σας στην ιστοσελίδα. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανεβάσετε τις τιμές και τη διαθεσιμότητά σας στο RoomUp.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Rate Connect;

Αρχικά, θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο trivago Business Studio. Εάν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να εγγραφείτε δωρεάν. Στη συνέχεια, επιλέγετε την εφαρμογή Rate Connect από την προτεινόμενη ενότητα και κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη εφαρμογής. Είναι τόσο εύκολο.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω μια καμπάνια Rate Connect;

Μόλις προσθέσετε το Rate Connect στον λογαριασμό σας στο trivago Business Studio, μπορείτε να κάνετε κλικ στην εφαρμογή και να επιλέξετε το κουμπί Έναρξη. Στη συνέχεια, ακολουθείτε τα απλά βήματα διαμόρφωσης, για να ξεκινήσετε την καμπάνια σας.

Μπορώ να προσαρμόσω τον προϋπολογισμό μου Rate Connect;

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας για τις τρέχουσες καμπάνιες. Ο νέος προϋπολογισμός σας θα ξεκινήσει να ισχύει στην αρχή του επόμενου ημερολογιακού μήνα. Εσείς έχετε τον έλεγχο.

Πόσο κοστίζει το Rate Connect;

Ορίζετε εσείς τον δικό σας μηνιαίο προϋπολογισμό και δεν υπάρχουν κόστη εγγραφής ούτε τέλη συνδρομής.
Χάρη στο μοντέλο διαφήμισης CPC, πληρώνετε μόνο για τα κλικ που λαμβάνετε. Αυτό το ποσό ενδέχεται να αντιστοιχεί στον προϋπολογισμό που έχετε θέσει ή μπορεί να είναι χαμηλότερο.

Τι είναι ο προτεινόμενος μηνιαίος προϋπολογισμός;

Συμβουλές προϋπολογισμού μέσα στο εργαλείο, για να επιλέξετε τον βέλτιστο προϋπολογισμό για την καμπάνια σας. Αυτές οι συμβουλές βασίζονται σε διάφορους παράγοντες, όπως το επίπεδο προβολής που θέλετε να επιτύχετε, τον αριθμό των αγορών στις οποίες θέλετε να στοχεύσετε, τις συνθήκες της συγκεκριμένης αγοράς και τον εκτιμώμενο αριθμό κλικ που θα λάβει η καμπάνια.

Πώς μπορώ να βελτιστοποιήσω την απόδοση της καμπάνιας μου Rate Connect;

Η trivago συμβάλλει σημαντικά στη βελτιστοποίηση της απόδοσης του Rate Connect κάθε μέρα. Προσαρμόζει αυτόματα την προσφορά CPC καθημερινά, για να διασφαλίσει ότι η καμπάνια σας παραμένει ανταγωνιστική σε σχέση με άλλους διαφημιζόμενους.