Υπάρχουν φορές όμως που όταν είστε στο δρόμο ή στο αεροπλάνο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να βαρεθείτε. Στις μέρες μας, τα κινητά τηλέφωνα έχουν καταστεί απαραίτητο εργαλείο όταν ταξιδεύουμε.
Οι μακρινές διαδρομές ή οι πτήσεις μπορεί να σας κουράσουν, ειδικά εάν ανήκετε στην κατηγορία των ταξιδιωτών που δεν μπορούν να κοιμηθούν.
Τα κινητά τηλέφωνα έχουν σχεδιαστεί όχι μόνο για επικοινωνία, αλλά και για διασκέδαση. Υπάρχουν λοιπόν πολλοί τρόποι για να περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας, με τη βοήθεια του κινητού σας.

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές εξελίξεις

Εάν είστε λάτρης του αθλητισμού δεν θα έχετε πλέον καμία δικαιολογία που δεν παρακολουθήσατε κάποιο παιχνίδι. Τα κινητά τηλέφωνα σας επιτρέπουν ήδη να παρακολουθείτε ζωντανά παιχνίδια και να ενημερώνεστε διαρκώς για τα αγαπημένα σας αθλήματα.

Κατεβάστε παιχνίδια

Τα παιχνίδια στο κινητό αψηφούν την ηλικία. Παιδιά και ενήλικες περνούν πολλές ώρες στο κινητό τους παίζοντας. Με wifi ή χωρίς, μπορείτε να παίξετε ή να κατεβάσετε οποιοδήποτε παιχνίδι στο κινητό σας τηλέφωνο. Τόσο το Play Store όσο και το App Store διαθέτουν πολλές επιλογές όπως παιχνίδια καρτών, arcade και πολλά άλλα.

Ασχοληθείτε με τα social media

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης έχουν γίνει μια από τις καλύτερες πύλες ψυχαγωγίας για τους ανθρώπους. Μπορείτε να βλέπετε τα stories των φίλων σας, να ενημερώνετε το προφίλ σας, ή ακόμα και να ενημερώνεστε για τις τελευταίες τάσεις σε ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Ακούστε μουσική

Οι περισσότεροι έχουμε την ανάγκη να ακούμε μουσική, οπουδήποτε βρισκόμαστε. Υπάρχουν εφαρμογές στο κινητό που μας δίνουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα τραγουδιών και δισκογραφιών, χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να κατεβάσετε αυτές τις εφαρμογές δωρεάν, είτε από το Play Store είτε από το App Store.

Παρακολουθήστε σειρές και ταινίες

Εφαρμογές όπως το iFlix ή το Netflix μπορούν να μετατρέψουν το κινητό σας τηλέφωνο σε φορητή τηλεόραση. Αν έχετε λογαριασμό σε κάποια από αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να επιλέξετε τις ταινίες ή τις σειρές που θέλετε να παρακολουθήσετε όπου κι αν βρίσκεστε. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε ό,τι θέλετε να δείτε, πρίν ταξιδέψετε. Επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα δεδομένα ή το wifi όσο ταξιδεύετε.
Η ψυχαγωγία μέσω τηλεφώνου έχει κατακλύσει για τα καλά τη νέα γενιά. Ενήλικες και παιδιά, μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε ένα απεριόριστο αριθμό εφαρμογών, να παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή την αγαπημένη τους σειρά, τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας τους, να παίξουν παιχνίδια με “εικονικούς” συμπαίκτες.
Τα κινητά τηλέφωνα δεν σας επιτρέπουν μόνο να επικοινωνείτε και να ψυχαγωγείτε. Μέσω του smartphone σας, κάνετε τα ταξίδια σας όσο το δυνατόν πιο άνετα από την επιλογή του καλύτερου χώρου για διαμονή, το καλύτερο φαγητό στην πόλη και φυσικά τα καλύτερα μέρη για να πάτε.