Οι millennials είναι διατεθειμένοι να χρεωθούν προκειμένου να ταξιδέψουν αυτό το καλοκαίρι, σύμφωνα με έρευνα της Credello.

Το 45% των ερωτηθέντων έχουν χρεωθεί για τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι και θα το ξανακάνουν. Το 23% δεν το έκανε και το 32% δηλώνουν ότι δεν θα χρεωθούν για ένα ταξίδι.

Οι αιτίες που χρεώθηκαν για τα ταξίδια είναι:

  • Ζει κανείς μόνο μία φορά (YOLO) (31%).
  • Ανάγκη αλλαγής σκηνικού μετά την απομόνωση (31%).
  • Σκληρή εργασία (30%)

Οι περισσότεροι ερωτηθέντες (76%) ταξιδεύουν μόνο εσωτερικά, με περίπου το ένα τρίτο αυτών που μένουν σε απόσταση οδήγησης από το σπίτι.

Περίπου το 54% των γονέων δήλωσαν ότι είχαν χρεωθεί για να ταξιδέψουν και θα το ξαναέκαναν.

Στη διαδικτυακή έρευνα συμμετείχαν 500 Αμερικανοί millennialsηλικίας 25-40 ετών και διεξήχθη στις 19 Ιουνίου 2021.

Περίπου το 58% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι είναι πιο πιθανό να κάνουν κράτηση για ένα ταξίδι, ακόμη και αν αυτό τους δημιουργήσει χρέος μετά την πανδημία.

Επιπλέον, περίπου το 65% των γονέων δήλωσαν ότι ο COVID τους έκανε πιο πιθανό να χρεωθούν για να ταξιδέψουν.

  • Μόνο το 43% όσων δεν έχουν παιδιά δήλωσε ότι είναι πιο πιθανό να αναλάβουν ταξιδιωτικό χρέος στη μετά το COVID περίοδο.
  • Το 51% των millennials χωρίς παιδιά δήλωσαν ότι θα έπαιρναν χρέος 500 $ ή περισσότερο για καλοκαιρινά ταξίδια. Το 79% των ερωτηθέντων με παιδιά έχουν αναλάβει ή αναμένουν να πάρουν τουλάχιστον 500 $ χρέος για καλοκαιρινά ταξίδια.
  • Περισσότερα παιδιά ισοδυναμούν με μεγαλύτερη προθυμία να πάρουν χρέος: 47% των ερωτηθέντων με τρία ή περισσότερα παιδιά έχουν ή είναι πρόθυμοι να πάρουν χρέος 1.000- 4.999 $ για καλοκαιρινά ταξίδια, σε σύγκριση με το 33% των χιλιετιών με ένα ή δύο παιδιά και 18% χιλιετηρίδων χωρίς παιδιά.