Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το πέντε αστέρων Disneyland Hotel στη Ντίσνεϋλαντ στο Παρίσι πρόκειται να ανοίξει ξανά το 2024, μετά από πλήρη ανακαίνιση.

Το ξενοδοχείο έκλεισε κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Θα αρχίσει να δέχεται επισκέπτες από τις 25 Ιανουαρίου μετά από μια «μεγάλη μεταμόρφωση».
Και τα 487 δωμάτια και οι σουίτες επανασχεδιάστηκαν με πολυτελείς ανέσεις.

Η Disneyland Paris στοχεύει να εδραιώσει τη θέση της ως ο νούμερο ένα τουριστικός προορισμός της Ευρώπης με επτά ξενοδοχεία και περισσότερα από 5.700 δωμάτια μετά την ανανέωση.

Ο νέος σχεδιασμός του ξενοδοχείου περιλαμβάνει βασιλικό λόμπι, εστιατόρια, μπαρ και lounge καθώς και ένα θεματικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

«Αυτό σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο για τη Disneyland του Παρισιού, δήλωσε ο Natacha Rafalski, πρόεδρος του θερέτρου, καθώς συνεχίζουμε να είμαστε ένας από τους ηγέτες της ευρωπαϊκής τουριστικής βιομηχανίας με το μοναδικό μας μείγμα καθηλωτικής αφήγησης και φιλοξενίας παγκόσμιας κλάσης.

Η δέσμευση μας για την καινοτομία και τις απαράμιλλες εμπειρίες επισκεπτών παραμένει ακλόνητη. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους επισκέπτες σε ένα από τα πιο κορυφαία ξενοδοχεία στην Ευρώπη».