Η Arabian Travel Market (ATM) θα ανοίξει τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022 και θα κλείσει την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, για να ευθυγραμμιστεί με τη νέα εργάσιμη εβδομάδα των ΗΑΕ από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Oι αναθεωρημένες ημερομηνίες αναμένεται επίσης να συμπληρώσουν τις διεθνείς αγορές, η πλειοψηφία των οποίων ακολουθεί επίσης την εργάσιμη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Η Danielle Curtis, Διευθύντρια Έκθεσης ME – Arabian Travel Market , δήλωσε: «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική κοινότητα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022. Είμαστε βέβαιοι ότι οι ενημερωμένοι χρόνοι του ATM 2022 θα ωφελήσουν τόσο τους εκθέτες όσο και τους συμμετέχοντες, προσφέροντας βελτιωμένη ευθυγράμμιση με τις διεθνείς αγορές.»

Υποστηρίζοντας τη θέση του ATM, το επιχειρηματικό κλίμα των ΗΑΕ είναι σίγουρα πολύ θετικό. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας συμβούλων διαχείρισης Mercer, συνολικά, το 84% των εταιρειών του ιδιωτικού τομέα χαιρέτισε την πρωτοβουλία και το 37% θα υιοθετούσε μια μακροπρόθεσμη ευέλικτη προσέγγιση, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν στενούς εμπορικούς δεσμούς με άλλες χώρες του Κόλπου.

Τώρα στο 29ο έτος του και σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC) και το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι (DET) – παλαιότερα γνωστό ως Τμήμα Τουρισμού και Μάρκετινγκ Εμπορίου (DTCM), το ATM 2022 θα διαθέτει μια ευρεία επιλογή από τα κυριότερα σημεία της παράστασης.

Το Travel Forward, η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση για την ταξιδιωτική τεχνολογία, θα ρίξει στο επίκεντρο τις καινοτομίες επόμενης γενιάς για τον τουρισμό και τη φιλοξενία. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν φόρουμ αγοραστών ATM και εκδηλώσεις δικτύωσης ταχύτητας.

Το ειδικό φόρουμ ARIVALDubai@ATM θα καλύψει τις τρέχουσες και μελλοντικές τάσεις για τουριστικούς πράκτορες και αξιοθέατα, εστιάζοντας στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων μέσω του μάρκετινγκ, της τεχνολογίας, της διανομής, της ηγεσίας σκέψης και των συνδέσεων σε επίπεδο στελεχών. Η GBTA, ο κορυφαίος εμπορικός οργανισμός επαγγελματικών ταξιδιών και συνεδριάσεων στον κόσμο, θα προσφέρει το πιο πρόσφατο περιεχόμενο, έρευνα και εκπαίδευση για επαγγελματικά ταξίδια για να βοηθήσει στη συνεχή ανάκαμψη του κλάδου και να υποστηρίξει την ανάπτυξη των επαγγελματικών ταξιδιών.

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα παραμένουν μια από τις πιο ασφαλείς από τον Covid χώρες στον πλανήτη, με σταθερά χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων και ισχυρά μέτρα για τη διασφάλιση της ασφάλειας των τουριστών σε κάθε στάδιο της επίσκεψής τους, από την άφιξη έως την αναχώρηση. Όπως και τα γειτονικά του εμιράτα, το Ντουμπάι δεσμεύεται να διατηρεί τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) ενέκρινε τη διαχείριση της πανδημίας, απονέμοντας στην πόλη σφραγίδα «Ασφαλή Ταξίδια».