Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το πρώτο πολυτελές τρένο της Ιταλίας, το La Dolce Vita Orient Express, θα ξεκινήσει τα πολυπόθητα ταξίδια του την άνοιξη του 2025, με τις κρατήσεις να είναι πλέον ανοιχτές.

Το La Dolce Vita Orient Express, παντρεύει τη χρυσή εποχή του ιταλικού ντιζάιν με ένα σύγχρονο πνεύμα ταξιδιού.

Το νέο all-inclusive ταξίδι σε ράγες παρέχει οκτώ αποκλειστικές διαδρομές μετ’ επιστροφής σε Ιταλία που αναχωρούν από τη Ρώμη, σε περιζήτητους προορισμούς όπως η Βενετία, η Ματέρα, η Τοσκάνη, το Πιεμόντε, το Πορτοφίνο, το Αμπρούτσο και η Σικελία.

Οι επιβάτες θα απολαύσουν πιάτα που δημιουργήθηκαν από τον αναγνωρισμένο σεφ Heinz Beck με πρωταγωνιστή τρία Michelin, ο οποίος θα επιβλέπει την κουζίνα στην σιδηροδρομική απόδραση.

Τα ταξίδια καλύπτουν πάνω από 16.000 km -συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 7.000 km μη ηλεκτροκίνητου σιδηροδρόμου- σε 14 περιοχές και 131 πόλεις σε όλη την Ιταλία.

Ως μέρος της εμπειρίας, οι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν επιμελημένες και αξέχαστες εκδρομές, μαζί με καταλύματα με πλήρη διατροφή.

Τα οκτώ δρομολόγια προσφέρουν ταξίδια στην καρδιά της φύσης, μέσα από τις λίμνες, τα δάση, τις πολυτελείς ακτές, τα αλπικά βουνά καθώς και στο κέντρο πόλεων που αποτελούν διεθνείς κόμβους τέχνης και πολιτισμού, από η Βενετία και η Ρώμη.