Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η βιομηχανία του Τουρισμού, αποχαιρετά την βασίλισσα Ελισάβετ Β’ της Βρετανίας που πέθανε σε ηλικία 96 ετών, με συγκινητικά μηνύματα στα social media.

Κατά τη διάρκεια της 70χρονης βασιλείας της Ελισάβετ Β’ το Ηνωμένο Βασίλειο ανοικοδομήθηκε από την καταστροφή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, έχασε μια αυτοκρατορία, μεταμόρφωσε την οικονομία του, εισήλθε και αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πώς αντέδρασε η βιομηχανία φιλοξενίας στην απώλεια της βασίλισσας Ελισάβετ Β’

WTTC

«Το WTTC, τα μέλη του και η παγκόσμια κοινότητα Ταξιδιών και Τουρισμού είναι βαθιά λυπημένοι για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Η Βασίλισσα ήταν η πιο απίστευτη δύναμη. Κέρδισε τις καρδιές και τον σεβασμό των ανθρώπων και των εθνών σε όλο τον κόσμο.
Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια και ο ειλικρινής φόρος τιμής μας στην Αυτή Μεγαλειότητα τη Βασίλισσα για μια ζωή αφοσίωσης και αφοσιωμένης υπηρεσίας».
Julia Simpson, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του WTTC.

British Airways

«Στην British Airways, είμαστε βαθιά λυπημένοι που μάθαμε για την απώλεια της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας.
Σε αυτήν την τρομερά θλιβερή στιγμή, οι σκέψεις μας είναι με ολόκληρη τη βρετανική βασιλική οικογένεια και το έθνος, καθώς θρηνούμε την αμέτρητη απώλεια της.

Είμαστε βαθιά τιμή και περήφανοι που πετάξαμε με την Αυτή Μεγαλειότητα σε πολλές περιπτώσεις, στιγμές που θα αγαπάμε πάντα. Η Αυτή Μεγαλειότητα έχει δείξει για τόσο καιρό τεράστια ανθεκτικότητα και μας ενθάρρυνε να σταθούμε μαζί για να αντιμετωπίσουμε δύσκολες στιγμές, έτσι τώρα στεκόμαστε περήφανα μαζί με το Ηνωμένο Βασίλειο, για να την ευχαριστήσουν για την υπηρεσία της και να της αποχαιρετήσουν».

IHG Hotels & Resorts

«Με βαθιά λύπη πληροφορούμαστε για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ. Είμαστε ευγνώμονες για την εξαιρετική υπηρεσία που προσέφερε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία εδώ και τόσα χρόνια. Η IHG Hotels & Resorts εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια γι’ αυτό θλιβερή ώρα».

Accor

«Αυτή τη θλιβερή μέρα, με το θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, οι σκέψεις μας είναι στη Βασιλική Οικογένεια και τα εκατομμύρια ανθρώπων σε όλο τον κόσμο των οποίων τη ζωή άγγιξε κατά τη διάρκεια της αξιοσημείωτης επτά δεκαετίας βασιλείας της».

London Marriott Hotel Kensington

«Λυπούμαστε βαθιά για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.
Όλοι εμείς εδώ στο London Marriott Hotel Kensington ενώνουμε το έθνος στο πένθος και στέλνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια».

Meliá Hotels International

«Η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ: 26 Απριλίου 1926 – 8 Σεπτεμβρίου 2022.
Με βαθιά λύπη μάθαμε τα νέα ότι η Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πέθανε.
Ένας εξαιρετικός και υποδειγματικός άνθρωπος που ενσάρκωνε την ευπρέπεια και την αξιοπρέπεια…».

Village Hotels

«Λυπούμαστε βαθιά για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Την ευχαριστούμε για την υπηρεσία και την αφοσίωση της στη χώρα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της.
Οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας είναι προς τη Βασιλική Οικογένεια και το Έθνος μας αυτή τη στιγμή.»

Millennium Hotels

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας Βασίλισσας Ελισάβετ Β, η οποία ήταν ακλόνητη στην υπηρεσία της και την απαράμιλλη χάρη και αξιοπρέπειά της.
Η κληρονομιά της θα παραμείνει έμπνευση για τον κόσμο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη Βασιλική Οικογένεια».

Radisson Hotel Group

«Εκ μέρους μου, του Radisson Hotel Group και των ξενοδοχείων μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, με βαθιά λύπη πληροφορούμαστε για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, μιας μεγάλης εμπνευσμένης ηγέτη που είχε αντίκτυπο σε πολλές από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε.
Τα συλλυπητήρια μας και ο βαθύτερος σεβασμός στην οικογένειά της από όλους μας».
Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President, North & Western Europe, Radisson Hotel Group.

4C Hotel Group

«Τα νέα για τον θάνατο της Αυτού Μεγαλειότητας της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ μας έχουν στεναχωρήσει όλους στο 4C Hotel Group. Συμμετέχουμε στο βρετανικό έθνος και ολόκληρο τον κόσμο στο πένθος για το θάνατο του εξαιρετικού μας μονάρχη.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την Βασιλική Οικογένεια αυτή τη στιγμή.»

Hard Rock Cafe

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από την είδηση ​​ότι η Αυτή Μεγαλειότης, Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ πέθανε.
Οι σκέψεις μας είναι με τη βασιλική οικογένεια και όλους τους συναδέλφους μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Κοινοπολιτεία.»