H EasyJet επαναφέρει το Fearless Flyer για τον χειμώνα του 2024, με σκοπό να βοηθήσει αυτούς που αισθάνονται νευρικότητα στις πτήσεις, να πάρουν τον έλεγχο και να ξεπεράσουν τους φόβους τους.

Με μαθήματα που ξεκινούν από τις 27 Ιανουαρίου και πραγματοποιούνται στο Μάντσεστερ, το Λονδίνο Λούτον, το Μπρίστολ, το Μπέλφαστ και το Λονδίνο Γκάτγουικ, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν από πέντε αεροδρόμια σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο για να κάνουν κράτηση για πτήση.

Από το 2012, σχεδόν 12.000 φοβικοί έχουν ξεπεράσει της ανησυχίες τους μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος Fearless Flyer, με το πρόγραμμα να έχει ποσοστό επιτυχίας πάνω από 95%.

Το Fearless Flyer συνεχίζει να είναι ένα από τα μαθήματα αεροφοβίας με τις καλύτερες τιμές στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξεκινώντας από μόλις 89 £ ανά άτομο και το χειμερινό πρόγραμμα του 2024 παρέχει επιλογές από τα τέλη Ιανουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου.

Το μάθημα Fearless Flyer της easyJet χωρίζεται σε τρία κύρια μέρη:

Ένα εικονικό μάθημα εδάφους, όπου ο ειδικός σε θέματα φοβίας Lawrence Leyton και ένας ανώτερος πιλότος της easyJet θα εξηγήσουν τους άγνωστους ήχους και τις αισθήσεις που νιώθουν οι πελάτες σε ένα αεροσκάφος και θα τους διδάξουν ένα σύνολο τεχνικών του μυαλού για να διαχειρίζονται τη νευρικότητά τους. Αυτή η συνεδρία διαρκεί περίπου δυόμιση ώρες.

Μια διαδικτυακή συνεδρία Zoom πριν από την πτήση διάρκειας μίας ώρας, όπου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την εμπειρία του αεροδρομίου και τι να περιμένουν. Θα υπάρξει επίσης μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων συμμετεχόντων, όπου ο Lawrence Leyton και ένας πιλότος της easyJet θα απαντήσουν σε τυχόν ερωτήσεις της τελευταίας στιγμής.

Και τέλος, μια ειδική πτήση εμπειρίας μιας ώρας από το αεροδρόμιο των μαθημάτων, όπου οι πελάτες δοκιμάζουν τις νέες δεξιότητές τους ενώ ακούνε ζωντανό σχολιασμό της πτήσης από την ομάδα του Fearless Flyer.

Ο Captain Chris Foster , επικεφαλής πιλότος Fearless Flyer στην easyJet, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επαναλανσάρουμε το διάσημο μάθημά μας Fearless Flyer για το 2024 με χειμερινά μαθήματα διαθέσιμα για κράτηση σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μάθημα είναι κατάλληλο για όποιον είναι νευρικός, είτε βιώνει ελαφρύ άγχος είτε αν δεν έχει πετάξει ποτέ πριν και με ποσοστό επιτυχίας άνω του 95%, θα ενθαρρύνουμε όποιον θέλει να ξεπεράσει το φόβο του να λάβει μέρος.»