Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Hyatt Hotels Corporation διευκολύνει τα ψώνια -εκτός ξενοδοχείου- των επισκεπτών της, σε βασικά προϊόντα για τις άμεσες καθημερινές ανάγκες τους.

Συνεργάζεται με την Gopuff για αγορές σε ποτά, σνακ, φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, βρεφικά προϊόντα και άλλα, συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ.

Γρήγορη, δωρεάν παράδοση χιλιάδων καθημερινών ειδών, στο ξενοδοχείο

Το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκινά σήμερα με δωρεάν παραδόσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία Hyatt Place στις ΗΠΑ. Και θα δημιουργήσει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης για τους ταξιδιώτες.
Παρέχοντας τους στο κατάλυμα γρήγορη, δωρεάν παράδοση χιλιάδων καθημερινών ειδών.

Οι επισκέπτες στα συμμετέχοντα ξενοδοχεία μπορούν να λάβουν την παραγγελία τους σε μόλις 30 λεπτά. Τα προϊόντα παραδίδονται από τα τοπικά κέντρα του Gopuff.

Η συνεργασία επεκτείνει το πρόγραμμα Neessities της μάρκας Hyatt Place. Αυτό προσφέρει στους επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα βασικών προϊόντων που μπορούν να δανειστούν ή να αγοράσουν. Όπως οδοντόκρεμα, φορτιστές κινητών τηλεφώνων ή ακουστικά.

Οι ξεχασιάρηδες ταξιδιώτες

Σε μια πρόσφατη έρευνα, η Hyatt διαπίστωσε ότι το 60% των ταξιδιωτών έχουν ξεχάσει να συσκευάσουν ένα προϊόν. Όπως για παράδειγμα προϊόντα περιποίησης και πρώτες βοήθειες, για επαγγελματικό ταξίδι ή αναψυχή.

Οι Hyatt και Gopuff εντόπισαν τα πιο συχνά ξεχασμένα και πιθανότατα προς αγορά αντικείμενα.

Και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία κατηγοριών εντός εφαρμογής, όπως Travel Essentials, Spa Retreat, Movie Night, Office on the Go, και άλλα.

Με στόχο να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες θα έχουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα πράγματα που χρειάζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Στόχος της Hyatt οι απρόσκοπτες διαμονές

«Κάθε λεπτομέρεια της εμπειρίας του Hyatt Place σχεδιάζεται γύρω από την καινοτομία και τον διαισθητικό σχεδιασμό, δήλωσε η Emily Wright, Global Brand Leader της Hyatt.

Σκοπός είναι να κάνει τις διαμονές των επισκεπτών όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτες και άνετες.

Η συνεργασία μας με την Gopuff είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο η μάρκα βοηθά τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη διαμονή τους, ανεξάρτητα από τον λόγο ταξιδιού τους».