Η IHG Hotels & Resorts, παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της φιλοξενίας, παρουσίασε το πρωτοποριακό της πρόγραμμα IHG LIFT που στοχεύει στην ενίσχυση της ποικιλομορφίας στην ιδιοκτησία των ξενοδοχείων.

Αυτή η φιλόδοξη πρωτοβουλία επιδιώκει να ενισχύσει τις υποεκπροσωπούμενες ομάδες στον τομέα της φιλοξενίας, καταρρίπτοντας τα εμπόδια και επιτρέποντας μια νέα εποχή διαφορετικών ξενοδοχειακών ιδιοκτησιών.

Η πρωτοβουλία IHG LIFT βασίζεται σε μια επένδυση 30 εκατομμυρίων δολαρίων που κατανέμεται τα επόμενα πέντε χρόνια. Αυτό το ταμείο θα ενισχύσει την ανάπτυξη παρέχοντας υποστήριξη, διευκολύνοντας την πρόσβαση σε βασικό κεφάλαιο και βοηθώντας τους επιλέξιμους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων σε όλο τον κύκλο ζωής του ξενοδοχείου στις ΗΠΑ και τον Καναδά. Το ονοματεπώνυμο του προγράμματος, LIFT, ενσωματώνει τις βασικές αρχές της Ηγεσίας, της Συμμετοχικότητας, της Διευκόλυνσης και του Μετασχηματισμού – αντιπροσωπεύοντας το όραμα της IHG για αλλαγή σε ολόκληρη τη βιομηχανία.

Η Julienne Smith , Chief Development Officer για την Αμερική στην IHG Hotels & Resorts, μοιράστηκε τις γνώσεις της σχετικά με τη σημασία αυτής της κίνησης: «Στον αναπτυσσόμενο κλάδο μας, είναι επιτακτική ανάγκη να διαφοροποιήσουμε τη βάση ιδιοκτησίας μας. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν αυτές οι ομάδες, ειδικά στην πρόσβαση σε κρίσιμους πόρους, όπως τα κεφάλαια και τα επαγγελματικά δίκτυα, χρειάζονται αντιμετώπιση. Το IHG LIFT έχει σχεδιαστεί για να διαλύσει αυτά τα εμπόδια και να ανυψώσει ολόκληρο τον τομέα της φιλοξενίας».

Υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία, ο Jyoti Sarolia, Διευθύνων Σύμβουλος της Ellis Hospitality και ιδιοκτήτης ξενοδοχείου IHG στην Καλιφόρνια, τόνισε τη σημασία του προγράμματος, σημειώνοντας τις δυνατότητές του να διαφοροποιήσει την κοινότητα των ξενοδόχων, αντανακλώντας την ποικιλομορφία της καθημερινής πελατείας του.

Το πρόγραμμα IHG LIFT αποτελεί απόδειξη της διαρκούς δέσμευσης της IHG στην ποικιλομορφία, την ισότητα και την ένταξη. Ξεχωρίζει η κληρονομιά τους για την υπεράσπιση της διαφορετικότητας των ιδιοκτητών, ιδιαίτερα εντός της ασιατικής-αμερικανικής κοινότητας franchise ξενοδοχείων. Επιπλέον, η IHG έχει συνεργαστεί ενεργά με οργανισμούς όπως το NABHOOD και η Latino Hotel Association και έχει υποστηρίξει πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην ιδιοκτησία γυναικείων ξενοδοχείων όπως το She Has a Deal και το ForWard της AHLA.

Η προσπάθεια της IHG για αλλαγή εκτείνεται πέρα ​​από την ιδιοκτησία του ξενοδοχείου. Οι συνεργασίες με αξιόλογα Ιστορικά Μαύρο Κολέγια και Πανεπιστήμια, το Πανεπιστήμιο Clark Atlanta και το Κολέγιο Morehouse, αναδεικνύουν την αφοσίωσή τους στην προώθηση της επόμενης γενιάς διαφορετικών ηγετών στη φιλοξενία.

Αυτή η νέα προσπάθεια ενσωματώνεται άψογα με την πρωταρχική αποστολή της IHG να προσφέρει το True Hospitality for Good και το μακροπρόθεσμο Journey to Tomorrow 2030 υπεύθυνο επιχειρηματικό σχέδιο.

Ο στρατηγικός τους οδικός χάρτης προβλέπει μια ολιστική αλλαγή, προς όφελος των ανθρώπων, των κοινοτήτων και του πλανήτη μας.