Η GIATA, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ξενοδοχειακού περιεχομένου, και η Trip.com, ένα από τα κορυφαία διαδικτυακά ταξιδιωτικά γραφεία στον κόσμο, έχουν δημιουργήσει μια στρατηγική συνεργασία με στόχο τον εμπλουτισμό της εμπειρίας κρατήσεων ξενοδοχείων για τους ταξιδιώτες.

Αυτή η συνεργασία περιλαμβάνει την ενσωμάτωση στον Κατάλογο ξενοδοχείων της GIATA (ή GIATA DRIVE), τον διαχειριστή καναλιών περιεχομένου ξενοδοχείου από την GIATA, στην πλατφόρμα Trip.com.

Με περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια ξενοδοχεία σε 200 χώρες και περιοχές, η Trip.com έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο ξενοδοχειακό δίκτυο και προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή καταλυμάτων στους διεθνείς πελάτες της. Με το πολύγλωσσο εργαλείο περιγραφικού περιεχομένου για τους ιστότοπους των ξενοδοχείων που παρέχει αυτόματες μεταφράσεις σε 25 γλώσσες, το GIATA DRIVE θα εξασφαλίσει συνεπή ανταλλαγή μηνυμάτων και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη των επισκεπτών.

Χάρη στην ενσωμάτωση, οι ταξιδιώτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα εικόνων ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας, ακριβών γεγονότων και λεπτομερών περιγραφών. Το σωστό περιεχόμενο μπορεί να μεταφέρει έναν πιθανό επισκέπτη στην καρδιά ενός ξενοδοχείου, πυροδοτώντας την επιθυμία του να το ζήσει από πρώτο χέρι.

Η σύνδεση μεταξύ GIATA DRIVE και Trip.Com θα προσφέρει κορυφαίο ταξιδιωτικό περιεχόμενο, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και την απήχηση: η αυτοματοποίηση και η τυποποίηση που παρέχονται από τις λύσεις GIATA οδηγούν σε εξοικονόμηση χρόνου και κόστους για το Trip.com όσον αφορά τη διαχείριση περιεχομένου και τις ενημερώσεις.

Η ενσωμάτωση του GIATA DRIVE στην πλατφόρμα Trip.Com είναι πλέον ζωντανή, παρέχοντας στους χρήστες άμεση πρόσβαση σε βελτιωμένο περιεχόμενο ξενοδοχείων.