Σύνταξη: tourismtoday.gr

Όλοι οι ξενοδόχοι αναζητούν τρόπους για να βελτιώσουν αποτελεσματικά την λειτουργική αποτελεσματικότητα τους, με στόχο υψηλότερα περιθώρια κέρδους.
Τους τρόπους βελτίωσης της συνολικής απόδοσης, αποκαλύπτει με πέντε βήματα η HotStats.

1. Ενθαρρύνετε τις κριτικές επισκεπτών

Οι κριτικές από τους καλεσμένους είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του ξενοδοχείου.
Οι ξενοδόχοι μπορούν να κατανοήσουν τι χρειάζονται και τι θέλουν οι επισκέπτες. Έτσι θα προχωρήσουν σε αποτελεσματικές αλλαγές για να βελτιώσουν τη συνολική τους ικανότητα.

2. Εφαρμογή λογισμικού αυτοματισμού

Με τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες μειώνονται οι χρόνοι αναμονής και βελτιώνεται η εμπειρία των επισκεπτών.
Συστήματα από γρήγορο check-in και check out, έως τη δυνατότητα να παραγγελιών από το τηλέφωνο, μειώνουν τον φόρτο του προσωπικού δίνοντας του την δυνατότητα να ασχοληθεί με άλλες εργασίες.

3. Ζητήστε σχόλια από το προσωπικό

Οι κριτικές επισκεπτών δίνουν μια ιδέα για το πώς φαίνονται τα πράγματα σε έναν ξένο, αλλά η καλύτερη εικόνα του πώς λειτουργεί το σύστημα, περιγράφεται στα σχόλια από το προσωπικό.

Το προσωπικό εργάζεται για το ξενοδοχείο καθημερινά, γνωρίζει τις λεπτομέρειες, γνωρίζει τι λειτουργεί ομαλά και που υπάρχει πρόβλημα. Για τους ξενοδόχους είναι η μεγαλύτερη πηγή βελτίωσης της αποτελεσματικότητας.

4. Βελτιώστε την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση

Η κλιματική αλλαγή έχει μετατραπεί από θεωρητικό πράγμα σε κάτι που βλέπουμε ενεργά στην καθημερινή μας ζωή.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να κάνουν ό,τι μπορούν τα ξενοδοχεία για να βελτιώσουν τις πρακτικές τους για την ανακύκλωση και την επαναχρησιμοποίηση.

5. Παρακολούθηση θέρμανσης και ψύξης

Οι λογαριασμοί ενέργειας εκτοξεύονται με πολλά μέρη. Διαθέσετε ένα σύστημα θέρμανσης και ψύξης με χρονοδιακόπτη, όπου είναι δυνατόν, και επανεξετάστε το κάθε μήνα για να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τη θερμοκρασία και την εποχή του έτους.
Για άδεια δωμάτια, να έχετε απενεργοποιημένη τη θέρμανση το καλοκαίρι και να την έχετε μειωμένη σε χαμηλό επίπεδο το χειμώνα, για να αποφύγετε τυχόν ζημιές στους σωλήνες και την σπατάλη θερμότητας.
Αν μπορείτε, επενδύστε σε συστήματα θέρμανσης και ψύξης με ελεγχόμενη θερμοκρασία, τα οποία ενεργοποιούνται ανάλογα με τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος και επανεξετάστε τα τακτικά.