Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν Travelport και Amazon Web Services (AWS) στη χρήση προηγμένης τεχνολογίας cloud.
Στόχος είναι η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού του λιανικού εμπορίου στον ταξιδιωτικό κλάδο.

Η συνεργασία, η οποία συνδυάζει παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνογνωσία στην τεχνολογία ταξιδιών, την τεχνολογία cloud και το υπερ-εξατομικευμένο λιανικό εμπόριο, θα επικεντρωθεί στη βελτιστοποίηση της πρόσφατης πλατφόρμας Travelport +.

Παράλληλα θα οδηγήσει στην καινοτομία στα ταξιδιωτικά εμπορεύματα με την έναρξη ενός νέου προγράμματος επιταχυντών.

Βελτιστοποίηση Travelport +

Το Travelport + είναι μια εκτεταμένη πλατφόρμα επόμενης γενιάς που δημιουργεί μια απλοποιημένη αγορά πλούσια σε δυνατότητες για ταξίδια.

Η AWS, ο οποίος θα βελτιώσει την αποδοτικότητα της πλατφρόρμας. Επιτρέποντας στο Travelport να κλιμακώσει εύκολα την ικανότητα επεξεργασίας. Διατηρώντας παράλληλα ανώτερη απόδοση για φόρτους εργασίας HPC.

Η εταιρεία θα επιταχύνει επίσης την παράδοση περιεχομένου μέσω του Travelport +, αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυο της.

Θα αποθηκεύει προσωρινά το περιεχόμενο στην «άκρη» του cloud, φέρνοντας το πιο κοντά στους τελικούς χρήστες οπουδήποτε στον κόσμο.

Η AWS θα παρέχει στο Travelport + παγκόσμια υποδομή και ασφάλεια που έχει δημιουργηθεί για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των οργανισμών που διαχειρίζονται εξαιρετικά ευαίσθητα δεδομένα. Όπως χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ταξιδιωτικές εταιρείες.

Η AWS επιλέχθηκε για αυτήν τη μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία λόγω της αποδεδειγμένης εμπειρίας της στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Οδηγός η καινοτομία

Για να επιταχύνει την καινοτομία στο λιανικό εμπόριο ταξιδιών, η AWS θα βελτιώσει περαιτέρω το μοντέλο ανάπτυξης και παράδοσης του Travelport.

Επιτρέποντας πιο γρήγορη ταχύτητα στην αγορά και την ανάπτυξη λύσεων στην παραγωγή.

Αυτό θα δώσει στους προγραμματιστές Travelport τη δυνατότητα να καινοτομούν γρηγορότερα. Και να παρέχουν εκτεταμένη πρόσβαση σε λύσεις που αναπτύχθηκαν από την καθιερωμένη κοινότητα της ταξιδιωτικής τεχνολογίας της AWS.

Το Travelport θα χρησιμοποιήσει επίσης τις δυνατότητες της AWS παγκόσμιας κλάσης, όπως μηχανική εκμάθηση και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.

Αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες της εταιρείας θα εξερευνήσει νέους τρόπους για να απλοποιήσει τον τρόπο λιανικής του ταξιδιού.