Hyatt και Small Luxury Hotels of the World (SLH) ανακοίνωσαν την ενίσχυση της συμμαχίας τους και το 2020.
Με ρυθμό ανάπτυξης 500% -από την έναρξη της συνεργασίας τον Νοέμβριο του 2018- η εταιρική σχέση θα επεκταθεί και το 2020, σύμφωνα με δήλωση τους.
Τα μέλη World of Hyatt θα έχουν πρόσβαση σε περισσότερα από 300 από τα πολυτελή boutique ξενοδοχεία της SLH σε νέες τοποθεσίες στις αναπτυσσόμενες αγορές της Hyatt.

“Αυτή η στρατηγική συμμαχία μας επέτρεψε να επεκτείνουμε σημαντικά την αναγνωρισιμότητα της μάρκας μας, μοιράζοντας τα διακριτά μας ιδιότητες με περισσότερα από 16 εκατομμύρια μέλη του World of Hyatt, τονίζει ο Jean-François Ferret, διευθύνων σύμβουλος της SLH.
Τα ανεξάρτητα ξενοδοχεία που συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα έχουν δει άμεσα αποτελέσματα και τα οφέλη από την κοινή χρήση με τα μέλη του World of Hyatt”.

Οι νέες χώρες

Το World of Hyatt και η συμμαχία SLH έχουν προσθέσει 27 νέες χώρες όπου τα μέλη του World of Hyatt μπορούν να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν πόντους. Όπως η Σουηδία, το Λάος, οι Τούρκοι και Κάικος, η Πορτογαλία, η Κένυα, η Ισλανδία, το Μπελίζ, η Νέα Ζηλανδία.
“Αυτή η στρατηγική συμμαχία έχει αυξηθεί με ταχείς ρυθμούς και αντικατοπτρίζει άμεσα τη δέσμευσή μας να φροντίζουμε τα μέλη μας με περισσότερους τρόπους και θέσεις πέρα ​​από τα ξενοδοχεία μας, δήλωσε η Amy Weinberg, αντιπρόεδρος της World of Hyatt.
Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην παροχή μοναδικών εμπειριών και αποκλειστικών ωφελειών στα μέλη προκειμένου να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής και το ταξίδι τους. Και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή η συμμαχία μας βοηθά να συναντάμε τα μέλη μας σε περισσότερες τοποθεσίες παγκοσμίως”.