Οι αναζητήσεις για ξενοδοχεία στο Παρίσι αυξήθηκαν κατά 10% παγκοσμίως πριν από το The NBA Paris Game 2024, μεταξύ των Brooklyn Nets και των Cleveland Cavaliers που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιανουαρίου, όπως αναφέρουν τα τελευταία στοιχεία της Hotels.com.

Ειδικότερα, ο επίσημος ταξιδιωτικός συνεργάτης του NBA, διαπιστώνει ότι οι αναζητήσεις ξενοδοχείων για το Παρίσι σημείωσαν άνοδο 45% μεταξύ των Αμερικανών και 10% παγκοσμίως για την ημέρα του αγώνα σε σύγκριση με την επόμενη εβδομάδα.

Το NBA Paris Game 2023 είδε τους οπαδούς να συρρέουν στο Παρίσι για να απολαύσουν την ατμόσφαιρα του αγώνα. Μάλιστα το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών από το Ηνωμένο Βασίλειο για το Παρίσι έχει αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με στο περσινό παιχνίδι.

Όχι μόνο περισσότεροι θαυμαστές αναζητούν ξενοδοχεία στο Παρίσι γύρω από το φετινό παιχνίδι, αλλά είναι πρόθυμοι να ταξιδέψουν πιο μακριά. Η περσινή έρευνα «Travelling Hoops» διαπίστωσε ότι κατά μέσο όρο οι οπαδοί του Ηνωμένου Βασιλείου ταξίδευαν 750 μίλια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Σύμφωνα με τη φετινή έρευνα, αυτή η απόσταση έχει αυξηθεί, με τους Βρετανούς κατά μέσο όρο να είναι πρόθυμοι να διανύσουν πάνω από 1.000 μίλια το 2024 και σχεδόν το ένα πέμπτο να λέει ότι θα ταξίδευε περισσότερα από 2.000 μίλια.